PİKETİ'DE YENİLİKLER:

Piketi'de ziyaretçilerin kayıtlı sayfalarınızda kalış sürelerini artık belirleyebilirsiniz.

A- ZAMAN AYARI

1- Piketi ağına kaydettiğiniz onaylı sayfalarınızda bir ziyaretçinin sayfanızda kalış süresini belirleyebilirsiniz. Bunun için;

- Sitelerim menüsünden onaylı sayfanızın düzenleme (edit) ikonuna tıklanır.





- Açılan pop-up düzenleme penceresinden kalış zaman aralığını belirlersiniz. (1) Vereceğiniz değerler saniye cinsinden olmalıdır. Mesela 120 saniye ile 124 saniye arasında gibi. Sizin sayfanızda kalış saniyesini ayarladığınızda her bir ziyaret için düşecek puan otomatik olarak hesaplanır. (2)




- Kayıt işlemini yaptıktan sonra sayfanız değerlendirilmek üzere editör onayına sunulur. Editörün onay vermesiyle birlikte Piketi ağında dolaşıma açılır.

B- YOUTUBE VİDEOLARI

- Zaman ayarını Youtube videolarınızın tamamının izlenmesi içinde kullanabilirsiniz. Youtube videonuz kaç saniye ise zaman ayarlarından saniye ayarını video süresine göre ayarlarsanız videonuzun tamamı Gerçek IP sahibi, gerçek kişilerce izlenmiş olur.

C- KAYITLI SAYFAYI BAŞLATMA ve DURDURMA

- Piketi’de kayıtlı internet sayfalarınızı, Youtube videolarınızı dolaşıma açık ya da kapalı hale getirebilirsiniz.

Bunun için;

Sitelerim menüsünde onaylı siteleriniz içerisinde yer alan Pause ya da Play butonlarını kullanabilirsiniz. P+ puanlarınız tükendiğinde sitelerinize erişimi durdurarak puan toplayabilir, yeterli puanı topladıktan sonra istediğiniz siteyi Play butonu aracılığıyla erişime açarak ziyaret edilmesini sağlayabilirsiniz.

Alıntıdır.
http://www.piketi.com/download.php