-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu tekipteyim.
geçen sene frtmtr de mesaj yazarken donanimhaberdeki smiley'ı alıp kullanmıstım o zaman sorun yoktu. daha 2 gün önce o mesajıma denk geldim mesajta bu resim donanımhaberden alınmıştır yazıyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaş çözüm beklemiş ama çözümü olmayan herkes birşey yazmış :D
Hocam şu şekilde yapabilirsin. İmajlarının altına 30px yüksekliğinde bi bant atarsın. bu kısımda logonu siteni istediğini koy. sitende imajları gösterirken css ile 30px alttan kırparak gösterirsin. böylece sitende water mark gözükmez ama sürükleyip masaüstüne bıraktığında alttaki bant gözükür. Bakınız oned.io bu şekilde yapıyor. Bir de imajlarını jpeg değil de webm formatında yükleyen bir plugin kullanırsan hem imajlarını çekmekte bi kademe daha zorlanırlar hem de dosya boyutundan büyük kar edersin.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rica ederim. İndirilmeme olayı diğer arkadaşlarında dediği gibi imkansız. Zaten şöyle bir durum var kullanıcı eğer sitenizde birşeyi görüyorsa internetten bunu indirmiş sayılır. browser o an size o imajı göstermek için cache e atar. Yani indirilmesini engellemenin tek yolu sitenize koymamak :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın anlatmak istediği şu sanırım onedio.comdan bir resmi yeni sekmede açıp çalmaya çalışın anlarsanız ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.