Ben senin kardeşin felan değilim önce o üslubu bırak zaten bu son cevap konuya yazacağım.
Bu işin öncesi,sonrası yoktur.Acılar zamanla unutulmaz aksine gün geçtikçe daha çok alevlenir.Kürtlere kötü davranıldığını kabul ediyorsan bunu geçmişteydi diyerek aklayamazsın.Senin yakınını öldürseler "ya geçmişte kaldı unuttuk" diyebilir misin? Devlet yaptığı hataların özrünü içtenlikle dilemedi ve açtığı yaraları sarmadı.
İnan hala o eski zihniyet oralarda devam etmekte,Kürtler gittiği her yerde ikinci sınıf insan muamelesi görmektedir.Sınıf arkadaşını,komşunu vs örnek gösterme bana.Bir şekilde hayata tutunmuş insanlara kimse böyle davranamaz.Ben hala o bataklıkta yaşayan,haklarını alamayan Kürtlerden bahsediyorum.
Ayrıca yakın zamanda olan bir haberi oku derim;
http://www.evrensel.net/haber/260435/muglada-zorla-ataturk-bustu-opturulen-ibrahim-cay-jandarma-isin-icinde
Bu işin öncesi,sonrası yoktur.Acılar zamanla unutulmaz aksine gün geçtikçe daha çok alevlenir.Kürtlere kötü davranıldığını kabul ediyorsan bunu geçmişteydi diyerek aklayamazsın.Senin yakınını öldürseler "ya geçmişte kaldı unuttuk" diyebilir misin? Devlet yaptığı hataların özrünü içtenlikle dilemedi ve açtığı yaraları sarmadı.
İnan hala o eski zihniyet oralarda devam etmekte,Kürtler gittiği her yerde ikinci sınıf insan muamelesi görmektedir.Sınıf arkadaşını,komşunu vs örnek gösterme bana.Bir şekilde hayata tutunmuş insanlara kimse böyle davranamaz.Ben hala o bataklıkta yaşayan,haklarını alamayan Kürtlerden bahsediyorum.
Ayrıca yakın zamanda olan bir haberi oku derim;
http://www.evrensel.net/haber/260435/muglada-zorla-ataturk-bustu-opturulen-ibrahim-cay-jandarma-isin-icinde
O değilde bu ülkede 2. sınıf insan muammelesi gören varsa kesinlikle kürtler değil bunu çok iyi biliyorum. Kürtlerin zuluım gördü dediğiniz tarihte sadece kürtler değil solcular ülkücüler sağcılar kısacası tüm insanlar zulum gördü. Kim karşı düşünceden birini göre öldürdü sonuçta. Konuyla alakam yok ama şu saçma sözden artık bıktık ya.
"kürtlere 2.sınıf insan muammelesi yapılıyor"
Bırakın bu işleri ya. Mersinden Çanakkaleye kadar tüm sahil şeridini dolaş bak. Barlarda plajlarda büfelerde kafelerde kimlerin sözü geçiyor. Ben Antalyalıyım. Konyaaltı plajında bile neredeyse Türkten çok Kürt esnaf vardı.
Ben olmasına veya olmamasına karışmıyorum ama sene 2015 ve hala bu ülkede bir grup insanın ırkı yüzünden dışlanma görüyor diyorsanız ciddi bir sıkıntı var.
Ha dışlanma var mı ? Var. Kime var inanca var. Benim Peygamberim emrettiği için sakal bırakıyorum ve bu yüzden insanların dışlayıcı veya alaycı bakışlarını farkediyorum.
Siz hiç Antalyada bir karış sakalla dolaştınız mı ?
:) Hamdolsun ben utanmadan dolaştım her ne kadar insanlar garip garip baksalarda. Bırakın şu 2.sınıf muhabbetlerini.
Şuan Kürtlere verilmeyen tek şey hükümet. Yani devlet
Bu arada şu seçimden sonra bi Türk açılımı yapsalar iyi olur :)