Ülkenin adı Türkiye olduğu sürece Türk Milliyetçiliği olması gayet mantıklı.
SefaUygun sana gelince, Trabzon'da kimse sürüklenerek götürmedi, çünkü %99'u insan gibi yaşayıp ekmeğinin derdinde. Olası bir terörist duyumunda jandarmadan önce halk silahlanıyor bilmem anlatabildim mi? Herif sana kardeşim diyor saygıdan sen "ne kardeşi" ayağına yatıyorsun. Ne ayaksın arkadaşım sen?
Sonra ırkçı dersiniz, ne deseydi? Sayın kürt kardeşim dese ırkçılık, kardeşim nese ne bu samimiyet hayırdır yani amacını söyle de ona göre tartışalım değil mi?
nettebilgi sana gelince çok sayın wm aracı üyesi arkadaş, doktor ile bir maden işçisi aynı maaşı alamaz aynı seviyede tutulamaz. bunu diyorum bende. Doktorun yaşadığı zorluklar kalıcı, işçinin yaşadıkları fiziki, 2 güne geçer. (iş ölümlerine bağlama sakın! onlar yöneticilerinin ahmaklığı) sonra, 20 yıl okuyanlar hiç okumayanın aynı veya yaklaşık maaşlarını istemem. örnek, işçi alır 5 bin aylık doktor alır 15bin 20 bin. hakkıdır çünkü. hem okudu hem hayat kurtarıyor, elini bile öperim. bırak şu eşitlik olayını. eşitlik dediğin hukukta olmalı. çocuklara destek kısmında haklısın evet, eli ekmek tutana kadar elinden tutulmalı yetim öksüzlerin falan, her insana iş olanağı da sağlanmalı vs. vs. gider bu. bunu da söylemiştim. konuşmak için konuşmazsan sevinirim. çünkü genelde içi boş oluyor.