lostyazilim

Özkula - Netinternet - Alastyr

48 Mesajlar 4.819 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Netinternet ne gibi CPU sorunu var ki? Her hostingde yok mu. Alastyr CPU sorunu diye kaç konu gördüm. Netinternet şuana kadar böyle bir sorun görmedim. Netinternet diyorum. Hem ilgililer hemde destek süreleri kısa. Turhost da kullandım, 40 dk sonra cevap alıyordum. Netinternet 2 dk sonra cevap alıyorum. Gece vakitleri (doğal) 10 dk olduğu oluyor. Hostları ideal. Ucuz host her zaman baş yakar. Netinternet ile arkana yaslanabilirsin. 80 liralık hostları hızlıdır ve iyidir. Newspaper tasarımı vardı, en ağır tasarımlardan birisi. Hatta vds önermişlerdi. Hostta hiçbir yavaşlığını görmemiştim.

40dk da cevap vermeleri normal müşterileri çok fazla. Ben buna bağlıyorum. 3 sene önce daha hızlı cevap veriyorlar. Ayrıca bana hiç 40 dk da dönmediler.

Turhostta sana sunulan %25 kotasını sonuna kadar kullana bilirsin. Yani buda cpu sorunu yok demek. %100 olunca siteniz yavaş açılıyor hali ile.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

umutacar umutacar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 395
  • Beğeniler 55 / 55
  • Ticaret 9, (%100)
Kesinlikle netinternet derim. ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak sorun yaşamıyorum

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

40dk da cevap vermeleri normal müşterileri çok fazla. Ben buna bağlıyorum. 3 sene önce daha hızlı cevap veriyorlar. Ayrıca bana hiç 40 dk da dönmediler.

Turhostta sana sunulan %25 kotasını sonuna kadar kullana bilirsin. Yani buda cpu sorunu yok demek. %100 olunca siteniz yavaş açılıyor hali ile.

Turhost güzeldir tamam hostları iyi ama bazen desteğe ihtiyaç oluyor hemen geri dönmemeleri sıkıntı.

http://i.hizliresim.com/ly6BRB.png Burada da süresi belli. Sanırım 40 dk az olmuş :)

Netinternet dememin sebebi yardımcı olmaları ve turhost ile aynı olması. Ama turhost sınırsız hostları ucuz diyebilirim. 1-2 k rahat taşır. Netinternet ise 80 liralık paketi 500 ile 1k taşıyabilir. 180 liralık paketi ancak 2-3 k taşıyabilir. O yönden evet Turhost iyi.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

Netinternet ne gibi CPU sorunu var ki? Her hostingde yok mu. Alastyr CPU sorunu diye kaç konu gördüm. Netinternet şuana kadar böyle bir sorun görmedim. Netinternet diyorum. Hem ilgililer hemde destek süreleri kısa. Turhost da kullandım, 40 dk sonra cevap alıyordum. Netinternet 2 dk sonra cevap alıyorum. Gece vakitleri (doğal) 10 dk olduğu oluyor. Hostları ideal. Ucuz host her zaman baş yakar. Netinternet ile arkana yaslanabilirsin. 80 liralık hostları hızlıdır ve iyidir. Newspaper tasarımı vardı, en ağır tasarımlardan birisi. Hatta vds önermişlerdi. Hostta hiçbir yavaşlığını görmemiştim.

Hocam ssd vps % kaç hız açısından değişiklik gösterir ? Bende newspaper kullanıyorum.

wmaraci
wmaraci

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Hocam ssd vps % kaç hız açısından değişiklik gösterir ? Bende newspaper kullanıyorum.

Bilgim yok ben host kullandım. Newspaper ile sanırım 3-4 saniyede açılıyordu site. Eklentilerle 5'i buluyordu ama optimize edilirse düşebilir. VPS de daha kısa olur diye düşünüyorum.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

Bilgim yok ben host kullandım. Newspaper ile sanırım 3-4 saniyede açılıyordu site. Eklentilerle 5'i buluyordu ama optimize edilirse düşebilir. VPS de daha kısa olur diye düşünüyorum.

Hocam benim 0.86 saniyede açılıyor yinede şikayet duyuyorum. Çerezleri bırakırken 2-3 saniye olabiliyor.

Sitem imzamda mevcut bakabilirsiniz.

suncreative suncreative WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 20 / 31
  • Ticaret 1, (%100)
Tabiki netinternet kurumsal ve sektörde uzun yıllardır varlar ticket sistemleri çok iyi tavsiyemdir.

eroroman eroroman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 30 / 39
  • Ticaret 14, (%93)
Net internet derim destek sisteminde iyi

Başarı Tesadüf deyildir ....

cleiner cleiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gayrimenkul Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

fruzgar adlı üyeden alıntı

Yaklaşık 2 yıldır alastyr kullanıcısıyım sitelerimde herhangi bir yavaşlama sorunu yaşamadım. Bunu neye dayanarak söylediniz? Bir websitenizde yaşadıysanız bunlar sitenin özelliklerinden de kaynaklanabilir. Gzip gibi sıkıştırma yöntemleri kullandınız mı? sitenizin içerik oranı ne kadar? Yavaşlığı direkt olarak bilişime yıkmayı doğru bulmuyorum.

6 aydır Alastyr kullanıyorum, site açılış hızım %44'e kadar düştü, aynı sunucudaki binlerce site içinden wordpress tabanlı siteyi inceledim aynı yavaşlığı gördüm. Kullanarak gözlemliyorum ve sonucuna varıyorum. Sitelerin yavaş açılması dışında da hiç bir sorununu görmedim.

cache, gzip sıtıştırma ve düzenli olarak veri tabanından gereksiz sorgulama yapan verileri temizlerim.

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)

cleiner adlı üyeden alıntı

6 aydır Alastyr kullanıyorum, site açılış hızım %44'e kadar düştü, aynı sunucudaki binlerce site içinden wordpress tabanlı siteyi inceledim aynı yavaşlığı gördüm. Kullanarak gözlemliyorum ve sonucuna varıyorum. Sitelerin yavaş açılması dışında da hiç bir sorununu görmedim.

cache, gzip sıtıştırma ve düzenli olarak veri tabanından gereksiz sorgulama yapan verileri temizlerim.

Php script kullanıyorum hiç yavaşlama sorunu yaşamadım wordpress için bir şey diyemeyeceğim ama wordpressin adı var saten biraz içerik biriktiğinde yavaşlıyor bu yavaşlığın ne kadarı bilişim kaynaklı bilemem.

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al