Bir şeyi atlıyorsunuz, getirdiği ziyaretçiler kadar değil kategorinin kazancı kadar kazanıyor. Yani %25 i kendi çektiği üyeler ise kalan %75 i de hesaba katın. Belki birkaç ay sonra patlama yapacak kategori? Forumdaki adsense den, youtube da kazandığından daha fazla kazanamaz mı?
Tek başına kazanamayan arkadaşlar da var, bizi burda sömürgeci ilan etmişsiniz :D Ne yani forumun ona katkısı hiç mi olmayacak, hiç mi abonesi izlenmesi artmayacak?
Tek başına kazanamayan arkadaşlar da var, bizi burda sömürgeci ilan etmişsiniz :D Ne yani forumun ona katkısı hiç mi olmayacak, hiç mi abonesi izlenmesi artmayacak?
yok hocam estafurullah sadece merakımdan sordum , şimdi tek başına kazanamayanlar var tabi zevk için çekenlerde var sizin dediğiniz gibi olması için forumun baya bir büyük olması gerekiyor günlük hit bakımından yani adam gider turkmmo ya koyar videosunu turkmmo ondan ne komisyon alır nede bişi ister videosunun izlenmesini arttırabilir ? yani siz diyorsunuzki videonu benim forumuma koy üstüne para ver gibi birşey oluyor bunuda kabul eden zor olur gibi benim şahsi fikrim proje tutmaz ama inşallah aklınızdaki gibi olur :)