Daha Önceki iPhone 6s Tanıtımımıza BURADAN göz atabilirsiniz.Apple markasının ilk tanıtım lansmanların’da özelliklerini daha çok donanımsal olarak dile getirdiği 6s modelinin bilinmeyen özelliklerinden biriside kaç gb ram ile satılıyor olacağıydı.Ancak bu sabah edindiğimiz resmi bilgilerle net bir sonuca vardır.



iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini İşlemci , Ram ve Kamera çözünürlükleri olarak yüksek bir performans artışı sağlandı.Açıklanmayan özelliklerden birisi olan Ram gb’ıda yeni iPhone modellerinde 2 GB RAM olarak piyasalarda satın alınabilir durumda olacağı kesinleştirildi. iOS’un yazılım kalitesi dolayısıyla 1 Gb ram bile yüksek performanslar sunabilirken 2gb ram kalitesiyle beraber iPhone’lardan beklentilerimizi çok daha üst durumlara taşıyacaktır.

2 GB RAM ile birlikte iOS 9 işletim sistemi kullanıcılarının çok kaliteli bir oyun ve uygulama performans kalitesi yaşayacaklarından eminiz. Yeni modellerde gelen A9X işlemcisi iPhone 6 modellerine göre yaklaşık 2 kat daha yüksek performans değerlerine ulaşacak. iPhone 6S modelleri kısa süre içerisinde çok yüksek başarılar elde edeceğinden bizimtek olarak eminiz.