yok hocam estafurullah sadece merakımdan sordum , şimdi tek başına kazanamayanlar var tabi zevk için çekenlerde var sizin dediğiniz gibi olması için forumun baya bir büyük olması gerekiyor günlük hit bakımından yani adam gider turkmmo ya koyar videosunu turkmmo ondan ne komisyon alır nede bişi ister videosunun izlenmesini arttırabilir ? yani siz diyorsunuzki videonu benim forumuma koy üstüne para ver gibi birşey oluyor bunuda kabul eden zor olur gibi benim şahsi fikrim proje tutmaz ama inşallah aklınızdaki gibi olur :)
Videoyla ne alakası var konuyu niye saptırmaya çalışıyorsunuz anlamadım gayet iyi bir anlaşma. Adam sadece reklam yapacak gelin foruma ben üyeyim siz de üye olun ortam kurun. Sonra payını alıcak ne kadar kazanacağı kendisine bağlı. Forumu büyütme planlarımız olmasa dedicated sunucuyla niye başlayalım arkadaşım ? Herkese duyurmak istiyoruz işte bütün oyuncuların tek platform altında toplanması amacımız. Her gün çekiliş yapıp kalıcı ziyaretçi sağlayacağız. Belli kitle toplandığında forum adına oyun serverları açacağız.
20k abonen var ve videoların ilk paylaştığında 20-30k izlenmeye ulaşıyor diyelim. Sen reklamını yaparsın. Biz de sana reklam gelirinin %70 ini veririz. Hayır anlamadım videonu koy üstüne para ver lafını nereden çıkardınız???