samsung bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. tavsiyemdir :)
hocam bizde şuan 3 tane eski samsung var :D biri 7 yıllık öldü artık bişey yapmıyo , diğeri 4 yıllık , klavye çoğu tuş çalışmıyo, pil ölü, fan gidik, ekran ayvayı yemiş, diğeri 2 yıllık , 3 e geliyo normal batarya gidik fan gitti gidecek :D yani hepsi çöp oldu ve teknolojik teknik servis olarak adamlar bunun parçalarını 10 yıl bulundurmak zorunda adama götürüyorsun işte batarya , klavye, fan değişimi, temizlik , ekran , işcilik derken bana 1000 tl fatura çıkartıyor 4 yıllığa ben o kadar fiyata yenisini alırım, 2 yıllığa ise 200 tl fiyat çıkarttılar fan ve batarya için internetten bak 50 tl fazla etmez o kadr uğraştığına değermi deymez bir süre sonra 2 adet laptop alıcaz alıcağımız arasından ne asus, ne samsung var :D açıkçası hiç birine güvenmiyorum zaten piyasadakiler belli alıcaksam normal msi alırım hiç değilse kafam rahat olur , klavye dayanıyo, batarya dayanıyo, fan desende dayanıyo , hiç sıkıntılı olmadı ben msi derim msi savunurum, piyasadaki en iyi performanslı, en kaliteli ve yanında ek içerik veren gaming laptopların yanı sıra normal laptop ve iş merkezi yapan firma , adamlar pc parçalarında bile ileri gelen bir firma , en azından bir işe odaklı çalışıyorlar samsung 30 tane iş var hangi birine adam gibi odaklansın