-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar az önce bir tane gönderimi facebook da öne çıkarmak için 100 Tl gibi bir meblağ yatırmayı düşündüm ve ülkeleri yaş sınırını işaretledim ve bana 570.000 - 1.500.000 arasında gösterim vaad etti facebook. Facebook'a reklam veren arkadaşlar bu rakamlar gerçeği ne kadar yansıtıyor ve bu reklamı kaç güne yayarak yapmak daha verimli oluyor?
Not: Öne çıkaracağım bir tane fotoğraf, link yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Tek gün her zaman daha iyidir, her gün olunca 10 günse günde 10 liralık tanıtım yapılıyor mantık bu. O yüzden 100 liraysa 24 saate yaydırıp herkesin göreceği şekilde reklam yapmak daha iyi. Ayrıca kategori falan seçmenizi tavsiye etmem, kategoriler kişi bilgilerindeki hobilere vs. göre şekilleniyor kategorisiz yaş sınırsız vs. veya en geniş yaş sınırı seçilir filtreleri olabildiğince kaldırın. Hit artar bu şekilde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel bir zümreye hitap edecekseniz kesinlikle kategorileri seçiniz. Facebook sadece hobilere bakmaz. Beğenilere bakar, paylaşımlara bakar. Mesela ben sitemde jeton satıyorum. Sosyal medya takip sistemim var. Bana internet reklamcılığı, sosyal medya vb gibi konulara ilgili kişiler lazım. Sayfamı görsünler beğensinler ki siteme gelip jeton felan satın alsınlar diye. Ama sadece beğeni olsun diyorsanız kategori seçmenize gerek yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Doğru hedefleme her zaman için iyidir. Kategori secmenizi tavsiye ederim. Ayrıca Reklamlarda en önemli şey surekliliktir, yani bütçeyi 1 günde bitirmeyin. Anlamlı bir sayı olacak kadar tüm günlere bölünuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Hangi kategoride çok etkileşim aldık, görebilir miyiz?