-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar apk siteme indir butonu reklamı koydum. Acaba indirilen program nedir dedim bi deneyeyim, sonuçta ziyaretçiler bunu yanlışlıkla indirip kuracak bende para kazanacağım. Denemez olaydım suan pc de kendi kendine penceler açılıyor ve internet gidip geliyor. Ziyaretçi bunu indirip kursa virüsü kapsa bi daha siteme uğrarmı benim. Bir de üstüne ana avrat sövmezmi. Kaç kere tarattım virüsü bulamadım. Combofix halletti. Firma ismini vermiycem bu tür bi reklamı ilk defa denedim bomba elimde patladı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam o reklamlar baş belası işyerindeki bilgisayarada bir abimizin çocuğu tıklayıp indirmiş o şekilde programları düzeltene kadar anam ağladı desem yeridir.Düşüncenizde güzelmiş hocam tebrik ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
nettebilgi adlı üyeden alıntı
Benim anlamadığım bize bu dosyaları indirtenler ne kazanç sağlıyorlar acaba. Bizim aracılığımızla insanları mağdur ediyorlar.
Hocam sizde fark etmişsinizdir reklamlardan pc ye en az 3-5 tane program kurulduğunu internet anasayfasını filan değiştiriyor oradaki reklamlardan yada o video oynatma programlarının kurulumundan filan kazabilirler diye düşünüyorum.
hamza1213
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Designers
-
-
Ad Soyad
S** Z**
-
-
-
Ticaret
77, (%96)
Benim düşüncem bu reklamları virüs programı sahipleri piyasaya suruyor. Firmayi pm atarmisin
1 kişi bu mesajı beğendi.