ntka adlı üyeden alıntı
Sony Z3 öneririm ben Z3 compact kullanıyorum yeni aldım 5" istediğin için z3 biraz daha büyük.
incelemeleri ve yorumları okumanı tavsiye ederim.
karşılaştır telefon özelliklerini
Ek Olarak: Fotograf için Iphone 6 tek geçerim öyle fotograf çeken görmedim.
Z3 benim de tercih sıralamasında ilklerin arasına koyduğum bir modeldi ancak kamera performansının sandığım kadar iyi olmadığını gördüm video incelemelerde. Siz bu konuda ne dersiniz?
Baris YILMAZ adlı üyeden alıntı
Pilini çıkarabileceğin,şarj soketini kendin değiştirebileceğin,android bir telefon alman daha iyi olur.benim fikrim ve önerim bu yönde.;)
Açık konuşmak gerekirse zaten Iphone alacak bütçem yok :) Yani alacak olsam 6 ve üstü modelleri alırdım ama o modellere de o parayı vermek istemiyorum.
HasanHuseyin adlı üyeden alıntı
Eğer Apple'dan yana tercih yapacaksan 1 - 1.5 ay daha bekleyip, iPhone 6s Plus almanı öneririm. Ancak Androidden yana yapacaksanız tercihinizi LG G4 önerebilirim.
Iphone bütçemi bir hayli aşar ancak G4'ün de kamera performansı konusunda muadillerinin gerisinde kaldığına tanık oldum video incelemelerde. Sizin bu konuda düşünceniz nedir?
mustafa9859 adlı üyeden alıntı
samsung note serisi kesinlikle öneririm önceden iphone kullanıyordum ama kesinlikle internetle ilgili sürekli işin varsa iphone geride kalıyor. Ve mikrofon bozulmaları çok çabuk oluyor. Note 3 ve üzeri telefon tercih etmelisin.
Ek Olarak:
maddi durum iyi değilse note 2 de alabilrsin. Samsung s5 kesinlikle alma...
Note 3 yaklaşık olarak 2 gündür aklımda. Kullanan bir tanıdığım da son derece kayda değer bir telefon olduğunu söylüyor. Bütçem Note 3'e yetiyor. Teşekkür ederim ilginiz için :)
Ömer, bu telefonlar hakkında net bilgim yok, bana inceleme yazısı tarzında bir yazı önerebilir misin? Ya da mesela sen yazarsın ha?
Hemen bakıyorum, teşekkürler.