ucuz hosting sitesi 1and1.com

hosting siparişi verdim, kredi kartımdan para çekildi aradan 3 gün geçti hala hosting aktif edilmedi. email-lere kesinlikle cevap vermiyorlar! yurtdışı arama paketi almak zorunda kaldım ve amerikayı aradım, yarım saat müzik dinledim cevap veren olmadı. daha sonra bir kaç defa daha aradım ve bir defasında çin şiveli bir bayan telefona yanıt verdi, tamam işleminizi hallediyorum dedi ve telefonu kapattı, gidiş o gidiş.

çöpe atılacak paranız varsa 1and1.com dan hosting alabilirsiniz.

unutmadan sitelerine 7/24 saat destek yazmışlar ama cumartesi ve pazar günleri hiçbir işleminizi gerçekleştirmiyorlar zira hafta sonları çalışmıyorlar. hafta sonu teknik problem ile karşılaşırsanız yandınız ama önemli değil hafta içi de ilgilenmiyorlar zaten.

paranızı kartınızdan çekerler çatır çatır işletirler ve siz hosting aktif olacak diye beklersiniz, çok beklersiniz.

halkımın cebinden çıkan para benim cebimden çıkmıştır aman ha sakın tuzaklarına düşmeyin!

ayrıca bu firma çin kökenli bir firma, california'da host işi yapan bu çinliler bit gibi türemişler...

1: hosting alacağınız firmanın hangi ülkeye kayıtlı olduğunu...
2: dns-lerin nereye kayıtlı olduğunu... ( karşılaştırma yapmak için )
3: hosting almadan önce firmaya deneme emaili gönderin ve gönderdiğiniz epostanın ne kadar sürede cevaplandığını test edin.
4: mümkünse sitelerinde verdikleri telefon numaralarını arayın, ingilizce bilmiyorsanız bile cevap verip vermediklerini kontrol etmiş olursunuz.
5: firmanın çin kökenli olup olmadığını muhakkak öğrenin zira kötü niyetli bazı çinliler bu işe fena sarmışlar ve insanları dolandırıyorlar.

mümkünse amerika'ya bağlı pensilvanya ve california gibi yerlerden hosting almayın.