Resmi Instagram adresi: @nedioo Resmi Twitter adresi: @nedioocom
Nedioo ile ilgili güncel gelişmeleri Levent Yıkılmaz kişisel web sitemden takipde olabilirsiniz.
Değerli düşüncelerinizi,öneri ve eleştirilerinizi projemizi iyileştirmek için kullanacağız. Yorumda bulunan Wmaraci.com 'un değerli üyelerine teşekkür ederim.
onedio.com gibi olmuş :) kuracağınız site için script/tema kodlayabilirim.
Domaini reglemeden önce bu konuda çok kafa yorduğumu söylemeliyim. Bu domain fikri sosyal platform ve ağlarda '' kim nediyor ?'' ya da '' ne düşünür '' ? söz kalıplarından esinlendim diyebilirim.
Onedio yu taklit edeceğimizi düşünen insanların olacağı riskini göze alarak bu domaini regledim zamanla insanlara kendi tarzımızı ve içeriklerimizi sunmayı hedefliyorum.
Kim bilir belki de bu girşimim bir rekabete yol açabilir ileri zamanda, Ben, rekabetden yana olacağım. Özgün olmak ve farklı şeyler sunmayı hedefliyorum.
Teklifinize gelince bunu değerlendireceğim:) Şuan düşünmekten başka bir eylem yapmıyorum hocam. Nasıl olur ? Nasıl yaparız ? Hedefler ? v.s düşünceler:) Hayırlısı diyelim.
Mehmet Murat ildan adlı bir söz yazarı şöyle diyor: Düşünce bir kuşsa eğer, onun kanatları da beyindir. Kanat çırpmadıkça, düşünceler hiçbir zaman göklere doğru havalanamaz.
Bu yolda önce uçmayı öğreneceğiz, belki düşecek, belki kırılacağız ama kanat çırpmayı öğrenip yol almak istiyorum. : )
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ek Olarak: Yorum yapan , destek veren ve okuyan tüm değerli arkadaşlarıma buradan teşekkür etmek istiyorum.