Navy SEO olarak SORULARINIZA CEVAP veriyoruz! (Ücretsiz) |
508 Mesajlar | 83.188 Okunma |
berkakalinn adlı üyeden alıntı
Hocam sonu yok gibi gözüküyor :) bir çok seo uzmanına sordum biri all in one seo diğeri yoast valla kararsız kaldım kurmasam mı :) egeyazilim Adlı Üyeden Alıntı
Merhaba,
sitelerime yazı eklerken cümle içinde geçen bazı kelimelere link veriyorum.
Örneğin: Çocuğunuz okula başlarken iletişim halinde olun.
Sorum: Bu kelimeye link verme olayında yazının yazıldığı siteye mi link vermeliyim, yoksa diğer sitelerime mi link vermeliyim.Hangisinden seo açısından daha çok verim alırım? Şöyle de sorabilirim, moda konusunda 3 sitem olsa, moda kelimesi geçtiğinde, yazının yazıldığı siteye mi, yoksa diğer sitelerime mi link vermeliyim?
berkakalinn adlı üyeden alıntı
Hocam birde yeni açılan blog sitesi için ne tür seo çalışması gerekli ilk 3 ay seo çalışması yapılmaması öneriliyor siz ne düşünüyorsunuz.techandworld adlı üyeden alıntı
Hocam etiketlerin indexlenmesi siteye zarar verirmi yada noindex kullanılmalımıdır.. Yada noindex nelerde kullanılmalıdır arşic yazar etiketfulltimeonline adlı üyeden alıntı
Türkçe karakterli bir domain almak site için işleri zora sokan bir durummudur.berkakalinn adlı üyeden alıntı
bunun cevabını ben veriyim isterseniz bilgi birikim doğrultusunda. Ingilizce uluslar arasi bir dil olduğundan domainde türkçe karakter kullanmanız alışık olmayan bir durumla beraber bazı yabancı sitelerde türkçe karakterler kullanilamayacağindan dolayi sorun oluşturabilir.