Valla hocam Yurt içiyle hiçbir bağım yok :) hepsiburada aracılığı ile 4 kez kargo aldım. Bunlardan 2 sinde sorun yaşadım ufak çaplı. Sorunlardan birisi oldukça komikti ve şikayet ettim direk. sikayetvar aracılığı ile hemen aradılar işte şube hakkında işlem başlatacağız falan filan.
O sorunda da cuma günü akşam inen kargo, cuma günü haliyle dağıtıma çıkamaz ama cumartesi saat 9 - 13:00 arası mı ne bunlar çalışıyorlarmış. Sabah 10 da aradım kargom gelmiş böyle böyle bugün elime ulaşacak mı acaba diye numarayı istedi falan evet dedi öğlene doğru gelir.
Bakıyorum sitesinden takip ediyorum 12:00 oldu saat kargo hala şubede gözüküyor :)
Sonra bi baktım iş yerinin önüne yurt içi kargo aracı geldi hemde tam bizim plazanın önüne durdu. Hah dedim geldi nihayet, adam indi arabadan eline bi kutu aldı karşı caddeye geçti baktım başka bir dükkana girdi dedim herhalde oraya da kargo gelmiş :) neyse geri döndü arabaya doğru eğildi dedim benim kargo geliyor. Baktım adam arabaya bindi gitti.. :) Bunun üzerine direk aradım yurt içini kargonuz şuanda dağıtıma çıkmamış görünüyor, pazartesi elinizde olur dedi peki deyip bastım şikayeti :)
Ama pazartesi elime geldi, diğerleri hafta içiydi kargo yine 2 gün içerisinde elime ulaştı.
1 tanesi farklı bir yerdendi. Onda da verdiğiniz adres yanlış dediler gittim şubelerine sert bir adam dövecekmiş gibi hareketlerle, ilgisiz ilgisiz işlem yaptı. Kargoyu şubeden aldım.
Benim yurt içi kargo hakkında görüşüm bu