-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar ;
Bir arkadaşımla beraber bir blog sitesi açacağız. Teknoloji blogu gibi bir şey. Ama haber paylaşımından ziyade insanlara yol gösterme gibi. Örneğin ; Yapmanın Yolları gibi .
Blog adına her şeyi planladım. İstikrarlı olursak blogumuzda bir yerlere geleceğimizi düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda blog adresimize bir subdomain açarak forum açmayı planlıyorum. Bu blogun işleyişini bozar mı ? Forumumuz Adsense ve YouTube Destek Forumu olacak.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Kesinlikle hayır. Sitede kalma süresini artırırır aksine. İnsanların birbiriyle fikir alışverişinde bulunmasını sağlarsınız ve çözüm bulduğunuz sorunlar sayesinde aramalarda üst sıralara çıkarsınız. Böylelikle siteye giren kişilerde üye olur ve bu işlem size artı olarak geri döner.
Bunun en canlı örneği Wmaracı'dır.
Çalış, Çabala.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence forum kurarasan blog eklentisi olan bir forum kur çünkü ikisi birleşik olursa harika olur.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Mesela vbulentin yada xenforoda özellik vardı yanlış hatırlamıyorsam blog gibi oluyordu alta yorumlar da oluyordu beğenme gibi özellikleri vardı harika diyebilirim hatta wordpress'dan daha işlevli olur eğer ikisinden birisini alırsan çünkü wordpress uğraştırır hemde forum zordur yani. sağlam bir forum alırsan hem az uğraşırsın hem çökme gibi durumu olmaz hemde index + botlar daha çok durur.
1 kişi bu mesajı beğendi.