YalnizKurt adlı üyeden alıntı

Ben kendi (özel sitemi) yeni açtım, bunun dışında başka sitelerimiz var adını buradan veremem sitelerin (bana ait olmadığından dolayı) 2004'ten bugüne kadar 101 bin tl kazandık çok şükür. Ha diyeceksiniz ki, aynı kazanç devam ediyor mu, etmiyor ama 8 bin tl'yi 3-4 ayda rahatlıkla çıkartıyoruz.


101 bin adsensede para kazanılması demek senede yaklaşık 9000 TL ayda 750 TL

çok başarılı eski sistemde mp3 veya erotik site yeni sistemde film ve warez siteleri hariç bu paraları kimsenin kazandığını düşünmüyorum.

ben bir otomobil forumundan bu paraları kazandım :)

Ek Olarak:

fruzgar adlı üyeden alıntı

Yazdıkça batıyorsunuz. Ha yine de şöyle bir açıklama yapayım

Madem bu kadar eski çalışıyor arkadaşınız 10 yıl önce tbm 0,10 ise günümüzde 0,50 0,60'dır işlerin eskisi gibi olmama durumu söz konusu değildir. Biraz daha detaylı araştırırsanız dediğim sonuca varırsınız.

Hatta adsense konusunda araştırma yapan arkadaşlarımız eski mesajları görüp hayal kırıklığına kapılmaktadır. Kullananlar ise sırlarını paylaşmamakta direniyor. Yani kaliteli site yapın ve görün kopyala/yapıştır yapıp sonra neden az kazanıyorum demeyin.



ben tbm olayından pek anlamam ama eskiden bir tıkla 1 usd aldığım günleri hatırlıyorum. Şuan imkanı yok. Platformda aynı girişler daha fazla ama kazanç 3 te 1'e düştü. Eskiden reklam verenler bu kadar detay bilmiyordu işi bilen bu kadar yoktu artık sıktıkça sıkıyorlar ondan kazançlar az.