lostyazilim
tr.link

Adsense Banlandım

21 Mesajlar 3.344 Okunma
lstbozum
tr.link

JrFree JrFree . Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)
Merhabalar, az önce adsenseden ban yemişim yaklaşık olarak içindeki 10.000 tl para yandı. Şuan banı açtırmak için ne yapmamı önerirsiniz maili aşağıya kopyalıyorum.

Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri
Daha fazla bilgi edinmek için AdSense program politikalarını, kopyalanmış içerik hakkındaki bu yardım makalesini ve Google’ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni inceleyebilirsiniz.

POP-UP'LARDAKİ REKLAMLAR: Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncıları, pop-up, arkada açılır veya web sitenizin ana içeriğinden ayrı herhangi bir pencereye reklam veya arama kodu yerleştiremez. Buna, bir kullanıcı tıklamasıyla başlatılmayan veya normal gezinme denetimlerinin yer almadığı bütün yeni tarayıcı pencereleri dahildir.

Ödeme
Hesabınız kesin olarak devre dışı bırakıldığından, hesap bakiyeniz size ödenmeyecektir. AdSense Şartlar ve Koşulları'nda (https://www.google.com/adsense/localized-terms) belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara ödeme yapmama hakkını saklı tutar. Bu adımın, AdSense programının kalitesini sürdürmek ve AdWords reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak amacıyla uygulamaya koyulduğunu bilmenizi isteriz. Hesabınızdaki kazançlar, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.

Siteler Devre Dışı Bırakıldı
Hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiği tespit edildiğinden, para kazandığınız tüm sitelerin reklam sunma özelliği devre dışı bırakıldı ve bu siteler artık AdSense programına katılmak için uygun değil.

Başka hesap açılamaz
Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini bilmenizi isteriz. Devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizdeki SSS'yi inceleyebilirsiniz: https://support.google.com/adsense/answer/2576043?utm_source=crs&utm_medium=email&utm_campaign=notificationhl=tr&answer=2576043&topic=1342777&ctx=topic.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi

Banı açtırmam mümkün müdür? mümkünse hangi sayfadan açtırabilirim? teşekkürler.

wmaraci
reklam

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Baninizi actirmak bence mumkun degil bu parayi Google odemez dikkat edin ikinci bir adsense acarsaniz ayni kisi oldugunuzu bilinirse tekrar ban yersiniz .Ayni isim ve adresten ikinci bir adsense istegi yapmayiniz.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Baninizi actirmak bence mumkun degil bu parayi Google odemez dikkat edin ikinci bir adsense acarsaniz ayni kisi oldugunuzu bilinirse tekrar ban yersiniz .Ayni isim ve adresten ikinci bir adsense istegi yapmayiniz.

Hocam ben paranın derdinde değilim yani tekrar kazanmaya başlayayım önemli olan o nereden açtırma formu doldurabilirim bir bilginiz var mı

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
10.000 TL gibi bir paranın derdinde değilseniz bu parayı çok kolay yollar ile elde ettiniz demektir. Bence yerinde bir davranış olmuş. Google algoritmaları sağ olsun.
Php nettebilgi VolkanYildiz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Itiraz etsenizde sizin isminize artik adsense acilmaz .Benim onerimi istiyorsaniz ikinci bir adsense isteyin isim, adresiniz ,adsense isteginde bulundugunuz bilgisayar ve banka hesablari ayni olmasin

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

10.000 TL gibi bir paranın derdinde değilseniz bu parayı çok kolay yollar ile elde ettiniz demektir. Bence yerinde bir davranış olmuş. Google algoritmaları sağ olsun.

Yani şuan konuştuğunuz gerçekten çok ayıp, o benim ekmek param hocam

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

JrFree adlı üyeden alıntı

Yani şuan konuştuğunuz gerçekten çok ayıp, o benim ekmek param hocam

Sürekli iyi niyetle cevaplar verdim. SOnra hep baltayı yiyen ben oldum. 10.000 TL gibi bir paranın nasıl sizin için bir değeri olmaz? Bu parada bir ailenin 10 aylık geçim parası
Asklepion Php

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Itiraz icin basvurmak istiyorsaniz asagidaki adresi tiklayip basvurun
https://www.google.com/adsense/app?hl=tr&rd=1#policy-appeal

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 30, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Itiraz icin basvurmak istiyorsaniz asagidaki adresi tiklayip basvurun
https://www.google.com/adsense/app?hl=tr&rd=1#policy-appeal

O sayfaya tıklayınca gene hesabınız durduruldu uyarsı geliyor

ennes81 ennes81 SEO Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Tasarım - Seo
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 38 / 31
  • Ticaret 1, (%100)
Geçmiş olsun. Kesinlikle geri alınmaz diye bir şey yok yabancı forumlarda geri alan çok kişi gördüm örneğin burada bakın arkadaş kaldırmış ve yardımcı olmak için yazmış makalesini imkansız diye birşey söz konusu olacağını düşünmüyorum. SİTE

Bugünü yaşayın, yarın tarih olacak.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al