" İnsanlara her zaman ilgilerini çekecek içerikler sun."
Bu önermen, Tarih ile ilgili sitene dair hüsran yaratdıysa, ilgi değil 'özgünlük' yoktur. :)
Bu önermen, Tarih ile ilgili sitene dair hüsran yaratdıysa, ilgi değil 'özgünlük' yoktur. :)
Makaleler benim tarafımdan değil, profosyonel bir arkadaş tarafından hazırlanıyordu. Bu yüzden özgünlüğü konusunda bir şüphem yok. Ama insanlar tarihe dair bir şeyler okurken çabuk sıkılıp, vazgeçiyorlar. Daha yazının yarısına gelmeden siteden çıkıyorlar. Bu yüzden bence bir yazının ilgi çekici olması lazım. Yani önemli olan "özgün" değil "benzersiz" içerik üretmek.
[QUOTE=ibrahimgun]Hocam imzanız her şeyi anlatıyor aslında. Sonunda başardığınıza sevindim.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim kardeşim varolasın, sağolasın. Umarım hepimiz ideallerine ve isteklerine kavuşur.
[QUOTE=mustafa9859]news'e girdiniz mi?[/QUOTE]
Yok hocam başvurmadım. Açıkçası benim için girmemek daha hayırlı olabilir.
[QUOTE=leaderrda]Proje: Kişisel Blog
Sonuç: Baktım herkez bir kişisel blog sevdası almış gidiyor benide aldı bu sevda bir hevesle güzel bir tema buldum düzenlemeleri yaptım açtım.Günde 3-5 özgün içerik girdim.Ortalama 100 tekili yakaladım derken adsenseden yerlerde gezinen tbm derken 150 tlye sattım.
Tecrübe: Adsensin
Proje: Youtube
Sonuç Baktım sonra herkez youtubeden spam ile para kazanıyor dedim bu nasıl oluyor daldım bodoslama gerekli araştırmayı daldım youtube spam yaptım kanal açtım gmail açtım derken baktım ki harcadıklarım çok kazancım az bende çekildim köşeye.
Tecrübe Ne yapacam ben[/QUOTE]
Kişisel blog hikayeleri yalan kardeşim. Kimse kimsenin hayatını takip etmez. Dizimi izliyoruz? Hit alanlar farklı konularındaki paylaşımların veya samimiyetinden alıyorlar.
Youtube'u bence Mediakraft ele geçirdi. O tarz videolar çok tutuluyor benden söylemesi.
[QUOTE=Dijiseo]Proje : Arama Motoru
Sonuç : Hüsran
Ekip olmadan yapılabilecek bir iş değil . Ayrıca alt yapı desteği , bot bunlar can sıkıcı olmuştu bir süre sonra . Kağıdın üstüne çizdiğim index sayfasıyla kaldı . Bot olsaydı belki güzel bir yerlere gelebilirdim ama tek tek el ile websiteleri indexlemek zordu .
Tecrübem : Sadece inanın , inanmadığınız birşeyi gerçekleştiremezsiniz , inandıklarınıza bir adım daha yakısınızdır sonucu ne olursa olsun.[/QUOTE]
Sende en zoruna kalkışmıssın kardeşim. :) Google varken kimse başka tarayıcılara güvenemiyor güvenlik açıklarından dolayı. Ama dediğin gibi inanırsan ve farklı bir proje olursa elbet başarırsın. Şuan haber sitemde en çok istediğim şey ekip. Her şeye ben yetişmek zorunda kalıyorum ama naparsın para dünyası işte.