Proje: Kültür Sanat Sitesi
Sonuç: Başarılı
Daha önce blogspot kullanan biri olarak ilk kez wordpresse geçmiştim ve epey zorlanıyordum temam da büyük sıkıntılar vardı bende themeforest'tan bir tema aldım ve düzenlemesi, sosyal medya hesapları, içerik girmesi, seo'su falan derken epey zorlandığımı fark ettim. Tek alana yönelmek en mantıklı her işi işin uzmanı yapıcak mecbur cebinden çıkacak birşeyler. Seo'ya biraz para verdim, sosyal medya hesaplarına fake takipçi aldım biraz, temada yapamadığım düzenlemeleri yaptırttım. Adsense aldım Bumerang'ta platin oldum falan yoook arkadaş para falan yok adsenseden 1 yıl 3 aydır kazandığım para 42TL 100 Bin gösterim yapmışım birde. Neyse şöyle başarılı bir proje oldu benim için. Bumerangın köpek balıklarıyla dalış eğitimine katıldım çok eğlenceli ve zevkli bir maceraydı. Daha sonra BMI sosyal medya uzmanlığına gitmeye ücretsiz hak kazandım. 5 hafta boyunca konya istanbul gittim geldim. Şans işte biriyle tanıştım reklam sektöründen bana kendi web siteleri için blog yaparmısın dedi ilerdede gel bizde çalış dedi. Blog açtım cüzzide olsa aylık bişeyler aldım. Stajımıda burada yapma fırsatı buldum bu yaz. Derken TRT GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ yarışmasına katıldım bu web sitemle 2. lik ödülü aldım hem staj hemde para ödülü aldım oradanda.
Sonuç olarak reklamlardan bişey kazanmasam da bu sitenin bana kattığı çok şey oldu.
Tecrübe: Azim göstermek önemli.
Proje: Nakliyat Sitesi
Sonuç: Hüsran
Tüm nakliyatçıların bir arada olacağı bir web site kurduk arkadaşlarımla. Ancak ilgisizlik nedeniyle battık epey de para harcamıştık.
Tecrübe: Azmetmeden olmuyor demek ki.