Öncelikle merhabalar Woocommerce'nin ingilizce olduğu için çözemediğinizi söylemişsiniz. Ancak İngilizce değil! Türkçe alt yapısı var. Eğer sizde hala bir sorun var ise ilk kurulumda Türkçe Çeviriyi Zorla seçeneğini kullanın Türkçe Dil Dosyası yükle demeyin. Onun dışında hemen hemen tüm temalarda Woocommerce desteği var. Opencart'ta fazla bir imkanınız yok düzenleme ile alakalı profesyonel yardım almalısınız ama Wordpress'de her sorunun bir çaresi oluyor. Özellikle ücretsiz eklentiler çok başarılı. Kullandı iseniz bilirsiniz. Ki şuan hali hazırda Woocommerce sistemini kullandığım bir web sitem var. Gayette memnunum. Aynı zamanda bir diğer e-ticaret sitemde opencart alt yapısını kullandım ancak Woocommerce kadar kullanışlı olmadığına kanaat getirdim. Bir sistemin basit olması onu mükemmel yapmaz aksine bir sistemin basit olması onu basit yapar diyerek sözcüklerime noktayı koyuyor tema önermektense tek tek incelemeni tavsiye ediyorum.
Bknz: http://themeforest.net/category/wordpress/ecommerce

Ek Olarak: Ve şunuda belirteyim toplu mail kısmında sunucunuza bağlı gelen kutunuza düşmez. Ücretsiz üyelik 1000 olsun kişi sayısı bak bakalım gelen kutusuna düşüyormu. Sonuçta sizin kullandığınız mail sunucunun SMTP bilgilerini kullanıyorsunuz. Biraz mantık.. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Ona bakılırsa Woocommerce yani wordpress'te de bu işi hakkıyla yapan gayet iyi eklentiler var.