Evet arkadaşlar.Ortalarda bir yerlerde 3 ay boyunca hiç elimi sürmediğim mükemmel derece düşüşe geçip son 1.5 aydır aktif olarak ilgilendiğim 8 aylık dizi sitem var. Bu aralar fazlasıyla alakalı olmaya çalışıyorum ve eski haline umuyorum ki önümüzde ki 20 gün içinde gelecek.

Site adresim www.diziyiburadaizle.com

Sizlerden rica ettiğim konu tema üzerinde göze hitap edebilecek renk değişimleri yada başka bir şeyler yapmak istiyorum.Logo hakkında yorum yapsanız bile yeterli :) Temayı ilk aldığım zaman bu hale getirdim benim gözüme hoş gelmişti fakat şuan yanlış yaptığımı düşünmeye başladım önemli olan benim bakış açım değişmiş.Giren kişiye siteye karşı ilgi uyandırabilecek en ufak bir renk değişimi bile olabilir ya da başka bir öneri durumu. Sizin bir dizi sitesinden yada genel olarak girdiğiniz bir siteden beklentiniz ne olabilir ? Bunu site için olumlu olumsuz düşünceniz ne olursa yorumlayabilir misiniz ? Her tür öneriye açığım şuanda :confused:
Teşekkürler, iyi forumlar.

Temadan doğan sorundan dolayı bir müddet site kapanmak zorunda kaldı. Şuan aynı şekilde online dır. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.