Web siteniz gerçekten çok güzel görünüyor.Fakat logoyu değişmek yerine ben size matlaştırmanızı öneririm.Aynı renklerin böyle parlak değilde,dolgun olduğu bir logo siyah arka plan üzerinde çok tatlı duracaktır.Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz gibi ilk başlarda renklerle oynamadan dolgunluk verebilrim sanırm logo üzerinde. Bir zamandan sonrada gerek duyarsam değişikliğe gidebilirm.Sağolun tekrardan güzel yorumunuz için :)
Temanın ismi DiziPress.
Category kalıcı bağlantısını dizi olarak değiştirmeniz yararınıza olur.
Renk uyumları da berbat olmuş ne yazık ki hocam, kusura bakmayın. Güzel siteler var, onların renk uyumlarını göz önünde bulundurarak kullanabilirsiniz.
Ek Olarak: admin wrote a new post, Continuum 4.Sezon 2.Bölüm 1 hour, 50 minutes ago bu şekilde çıkıyor akışta. tema üzerinde kafanızı kaldırmadan 1 hafta uğraşmanız gerekiyor. ardından önde gelen sitelerden birisi olabilirsiniz.
Son önerim, domain isminiz de pek iyi değil bana göre.
Bkz: dizilab, dizimag, diziland, dizibox kısa ve anlamlı isimler. tavsiye ederim.
Category kalıcı bağlantısını dizi olarak değiştirmeniz yararınıza olur.
Renk uyumları da berbat olmuş ne yazık ki hocam, kusura bakmayın. Güzel siteler var, onların renk uyumlarını göz önünde bulundurarak kullanabilirsiniz.
Ek Olarak: admin wrote a new post, Continuum 4.Sezon 2.Bölüm 1 hour, 50 minutes ago bu şekilde çıkıyor akışta. tema üzerinde kafanızı kaldırmadan 1 hafta uğraşmanız gerekiyor. ardından önde gelen sitelerden birisi olabilirsiniz.
Son önerim, domain isminiz de pek iyi değil bana göre.
Bkz: dizilab, dizimag, diziland, dizibox kısa ve anlamlı isimler. tavsiye ederim.
Evet hocam domain ismi hakkında kesinlikle haklısınız. İlk site girişimim oldu bu anahtar kelimelerin içinde geçmesi uygun olacağını düşündük fakat akıllardan uzak bi domain seçtik ne yazık ki :( Yönlendirme yapsam zararı olur mu olmaz mı bunun hakkında hiç fikrim yok şuan :(
Önerileriniz tamamen ihtiyacım olan önerilerden teşekkür ederim zahmet edip yorum yaptığınız için. Biraz daha tema üzerinde hakim olmam gerekiyor haklısınız. Teşekkürler tekrardan.