-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam siz tasarım işinde iyisiniz de bir adım daha atıp css derken dizayn falan filan:)
Daha güzel olmaz mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel olmuş elinize sağlık. Ben beğendim
1 kişi bu mesajı beğendi.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bunu yapmakta bizden sonra moda oldu.
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olduya Oldu.Sonuçta çalıntı bir tasarım değil belki başka bir yerden esinlenmiştir.Biz size Aorhan'dan sonra moda oldu diyo muyuz o Devamını oku kısmı için?
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benimde Tartışma gibi bir niyetim yok.Ama böyle yorumlar yapmanı çok gereksiz buldum.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eksikliklerle başlıyorum düzeltmek size kalmış.
Kategori bölümünde radial gradient kullanmayın derim aksine linearla 90 derecelik açıyla bir renk geçişi oluşturup harfleri oraya sanki gömülüymüş efekti vererek güzel bir görünüm oluşturabilirsiniz. Anasayfa butonunun çevresindeki yeri düzeltip biraz daha içeri doğru alın öyle iyi durmamış.
En son yorumlananlar bölümüne gelince birilerinin yorum yaptığını gösterdiğiniz bölümde bir oval köşeli bir de keskin köşeli kullanmışsınız bu yüzden görüntü iyi olmamış. Oraya keskin köşeli tercih edebilirisiniz. Ayrıca başlık kısmındaki rengi biraz daha koyu yapabilirsiniz hover belli olsun.
Diğer bölümlerde görüntü olarak bir şey yok ama grafik olarak eksik var. Grafik eksiklerini nasıl tamamlayacağım derseniz. Hazır psd sitelerine girin ve ordaki grafikleri inceleyin. Ne kullanmışlar? Nasıl yapmışlar? Hepsine dikkat edin. Ve tekrar üstünden geçin, farkını görebilirsiniz.
Aktifblogum hocam burası bir forum ortamı. Herkes istediğini paylaşıyor. Ben de paylaşırım başkası da paylaşır kimseye karışma gibi bir hükmümüz yok. Zaten bir şey olursa gerekeni forum yöneticileri yapıyor. Burası sıcak bir forum ortamı böyle kötü uslüplara gerek yok.