onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam aman çakma kral fm gibi takılmayın da elinizden almasınlar domaini
Kişisel Blog: www.onurr.org
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
büyük ihtimalle seni kandırmaya çalışıyordur, bi süre sende kalsın domain iletişime geç kral fm ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçen sene oyunskors.com " oyunskor.com " tarafından 200 bin tlye alındı. Senin site neden alınmasın
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seni direk avukata bağlarlar avukatın sana diyeceği... kardeş beni uğraştırma domainin yakasını bırak patentlidir bu isim yada ben kayıtlı firmayla görüştüm mü alırım domaini elinden :D
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Konu hakkında firmamızın araştırmaları gereği KralFm olarak bir marka tescili bulunmamaktadır. Konu ile ilgili birçok icann accredited firması ile yazışmalar yapıldı ama konuya bu firmalarında vakıf olmadığı açıkca görüldü.
Şuan ilgili markanın almış olduğu marka isim KralMüzik olarak kayıtlarda yerini almaktadır bu neden ile bir hak idda edeceklerini firma olarak düşünmemekteyiz. İlgili domain için şuanlık bi suç duyurusu yapılmadı ama olası bir sorun için elimizden gelen gayreti titizlik ile göstermekteyiz.
Diğer bir aldığımız bilgiye göre domainin Markaya transfer edilmesi için ve iki tarafında mağdur olmaması sebebi ile belli bir ücret belirlenerek iki tarafın arasında ticaret sağlandığı söylenmektedir.
Yukarıdaki bilgiler icann accredited firmalarından alınan bilgilere göre yazılmıştır ve konu hakkında Registar firmalarınında bilgisi olmadığını gördük.
Saygılar iyi forumlar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.