diğer satıcılar gibi ''yotubda acık buldum sınırsız para kazanma taktiği'' şeklinde muhabbete hiç girmeyeceğim..
konuyu az ve öz anlatmak gerekirse youtubeye her tıklamada farklı bilgisayar gibi gosteriyorum kendimi. hiçbirşekilde spam , 301 yakalanma derdi yoktur.
gösterimler her gece 00:15 civarı adsenseye yansımaktadır.
bildiğiniz gibi youtubede izlenim 1 veriyorsa video ortası reklama tıkladıgınızda değişken olarak 4-5-6-7 veriyor.
bizim genel stratejimiz video ortası reklamlara tıklamak. aynı zamanda video ortası reklam çıkması için beklediğimiz 10 sn ilede izlenim saglamış oluyoruz.
sistem 24 saatte bilgisayarınız açık oldugu müddetçe 300-500 tıklama yapıyor. buda kanalınızın sayfa to' suna göre 10 ila 40 tl arası değişiyor.
yöntem herkezde calışır hepinize kurabilirim demiyorum. benim modemim dsmart ın verdiği tp-link modem'dir.
kurulumu sadece bu modeme sahip kişilere yapabiliyorum . bunun nedeni bu modem arayuzunde 5 sn gibi kısa bir sürede yeni ve hiç kullanılmamış ip alabilmekteyiz.
referans isteyen arkadaslar olabilir, bu talebi gercekleştirmek için mod arkadaşlardan birinden ricam , 1 adet videolu kazanma acık adsenseye baglı kanal alıyorum. sistemi birgun boyunca uyguluyorum , sonrasında mod arkadaşımız konuyu onayladıgı zaman satış başlayacaktır.
sistemi satmamın sebebi kredi kartının 1 hafta içinde haciz göndermesidir. malum adsenseden parayı aylık çekebiliyoruz çok ters bizamana denk geldi normalde satışa çıkarmaya hiç niyetim yoktu .
satış bir haftalıktır sonrasında yayından kaldırılacaktır..
[COLOR="Red"]iletişim watsapp = 0538 770 52 13
ALLAH (cc) rahmeti ve bereketi üzerinize olsun iyi forumlar..
ytpazari link = Organik İzlenim / Reklam tık ( 1 haftalık konu ) - YT PAZARI
bugunun sayımları sayaçlara yansıdı.. 7 saatlik hasılat..
[url=https://hizliresim.com/oZojbR]
[/COLOR]