underworld adlı üyeden alıntı

Yahudi ırkı en yüce ırktır onlar peygamber soyundan gelmiştir. Tüylerine zarar getirttirmeyiz. Böyle bir şey söz konusu bile değildir. Mesajınızı görmedim kabul ettim.

En son ne içtin bilmiyorum da gereksiz konuşma birader. Gelip webmaster forumunda ırkçılığa yelteniyorsun. Bir daha böyle saçma bir cümle duymayayım. yüce ırk falan yemezler, anlasan iyi olur. Senin gibiler onları Allah'ın gazabından koruyamayacak. En üstün ırk falan değiller. Hz. İsa ve Hz. Muhammed (sav) dışında tüm peygamberler onlara gelmesine rağmen onlar inkâr ettiler. Peygamberleri aşağıladılar. Onlar en inkarci ve çıkarcı, kendileri dışında herkesi aptal ve köle olarak gören, üstün olduklarını zanneden ve kıyamette şiddetle helak olacak olan imansiz toplumdur. Dünyanın bu hâle gelmesinde en büyük sebep onlar. Petrol için onlarca terör örgütü kuranlar onlar.

Ama İslam'ın zaferi yakın. Hepsi Müslümanların önünde diz çökecek.

Allah bu imansiz ve üstün olduğunu zanneden bu gereksiz insanları yok edecek.

Yalnızca -varsa- imanli Yahudiler kurtulacak.

Bilgi birikimim ve Kuran'dan öğrendiklerim sayesinde bilgi açısından bana asla üstün gelemezsin Allah'ın izniyle.

Zafer İslam'ın olacak. Kıyamet gününde ise senin gibiler dünyaya tekrar gelmek isteyecekler ama cehennem onlara ceza olacak.