45 lira bütçe ile gönderi reklamı yapmak istiyorum. Sizce ne kadar kişi görür/tıklar? Yardımcı olursanız sevinirim.
51.000 - 140.000 kişi erişim oluyor ortalama. Tabi 45 tl'yi günlere bölerek te verebilirsin reklamı.
Yan menü mü yoksa önce çıkarma mı? ve kitle sayısı kaç
İkisi de verilebiliyor. Kitle de 1.700 - 4.500 kişi ortalama.
konusu açılmışken bende sorayım , e ticaret sitemizdeki bir ürünün tanıtımını nasıl yapacaz?bazı reklamları görüyorum bir ürün reklamı geliyor sayfamıza,reklamı tıklayınca reklam verenin sitesine giriyoruz,bunu nasıl yapabiliriz arkadaşlar?
Buradan adımları takip ederek istediğiniz şekilde reklamı siz de oluşturabilirsiniz.
Facebook bence hedef reklamlar için mükemmel.. Reklamsız olmuyor
Katılıyorum, reklamsız olmuyor. İçerik paylaş paylaş bir yere kadar kimse görmedikten sonra ne önemi var ki?
Ben reklam konusunda google adwords hizmetinden vazgeçmem.Facebookta reklam verene kadar yoğun organic bir facebook sayfasından 30-40 tl gibi bir fiyata sayfada linkimi paylaşırım ve ziyaretciyi kaparım.Güzel yerlere gelmeniz dileğiyle...
Hocam Google Adwords'ün ne gibi artıları var? fiyatlandırma, hedef seçimi vs. nasıl detaylı bilgi verirseniz oraya da bakalım. Bir de Facebook'ta reklam verene kadar yoğun olan sayfalarda reklam veririm demişsiniz. Geri dönüşüm fazla mı oluyor öyle? veya fiyatı mı daha uygun? Bilgilendirirseniz seviniriz :)