Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın...
Arkadaşlar başlıktada blirttiğim gibi bir ilan sitesi açmak istiyorum konusu insanlar oynadıkları oyunların karekterlerini satacaklar
Mesela adam lol oynuyor atıyorum 50 level çarı var ve satıyor bunu benim sitemde ilana çıkaracak bu yasalmı herhangi bir izin vs almak gerektirir mi?
Sadece ilan ekleyecek satış benim sitem üzerinden olamaycak satıcı tel no yada e posta ekleyecek ordan iletişime geçecekler o kadar sadece dediğim gibi bu yasalmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Elimde abartma(.)com alan adı mevcuttu, bende böyle bir şey düşünüyordum. Fakat sanırım alan adını ilerleyen zamanlarda satışa koyacağım, çünkü pek vaktim olmayacak.
kişisel bloğ • tevfik.org
Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu forum sitesinde konu açtım ama hala NET bir cevap veren olmadı...
Sorum şu ilan sitesi açmak yasalmı? Bu kadar :D
Ben siteme bir ilan scripti kuracağım insanlarda orda oyun çarlarının ilanlarını koyacaklar (lol,knight,steam) artık her neyse AMA SATIŞ BENİM SİTEM ÜZERİNDEN OLMAYACAK burası önemli adam benim sitemde ilan verecek FİYAT,VE İLETİŞİM BİLGİLERİ verecek satış benim sitemden olmayacak dediğim gibi böyle bir site yasalmı izin vs gerektirirmi?
Şimdiden teşekkürler
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Yasal olmayan kısmı yok, üstelik satış sizin siteniz üzerinden de olmayacaksa bu durumda rahat rahat site açabilirsiniz, sitenin kullanım sözleşmesi, yasal uygulama gibi ibarelerle bilgi verin, örneğin alım - satım işlerimde sitemiz sorumlu değildir diye, işi daha da iyi garanti altına almak isterseniz loglar tutun bu kadar,
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım