WPD adlı üyeden alıntı

Bu bir spam reklam mesajına benziyor, genel de botlar tarafından yapıyor. Giriş/Kayıt formları, içerik ekleme formları vs. ne bulurlarsa birşeyler yazmayı denerler..

Bence tedbir olarak giriş/kayıt işleminden sonra sizden onay almadan içerik girilmesine izin vermeyin. Ayrıca içerik girişi yapılan php sayfalarının giriş yapılmadan kullanılmasının engellendiğinden emin olmanız lazım.

Diğer soruna gelirsek, url içerisinde türkçe karakter kullanmak pek sağlıklı bir yöntem değildir, o yüzden türkçe karakterleri dönüştüren ufak bir fonksiyon oluşturun ve kullanın.

Çok teşekkür ederim öğlenden beri şu an altı tane programlama forumu açık sekmelerimde cevap verdiniz saolun adhood kullanıyorum onunla alakalı olabilir mi kaldırsam düzelir mi? Bir de dediklerinizi tek tek cevaplayacak olursam üyelikten sonra aktivasyon işlemim var artı olarak onay mı olsun bir de üyelerime bakıyorum yeni bir üye kaydı olmuyor ve ayrıca içerik girişi yapılan tek sayfam var ve aslında şöyle gizli bir divim var ve üye girişi yapılmışsa onu gösteriyorum bu güvenliksiz bir durum yani sayfa kaynağında aslında o divler ama display:none durumda giriş yapmayanlar için bilmem anlatabildim mi?