Önemli olan kaynak kodunda içerik ekleme formunun olup olmadığıdır. Varsa botlar görür, dediğim gibi kaynak kodunda herhangi bir form görmesinler :)
Ek olarak form gönderildiğinde verileri alan ve işlem yapan sayfa da giriş kontrolü yapılması lazım.
Şimdi ben ortaya bot konusunu attım ama başka ihtimaller de var unutmamak lazım.
Ek olarak form gönderildiğinde verileri alan ve işlem yapan sayfa da giriş kontrolü yapılması lazım.
Şimdi ben ortaya bot konusunu attım ama başka ihtimaller de var unutmamak lazım.
Dediğiniz gibi yaptım sorun ondan kaynaklanmıyor size de pm atıyorum bakmak isterseniz bakabilirsiniz.
Ek Olarak:
Sitenizin adresini p.m gönderirseniz araştırırım
Pm attım
Ek Olarak:
Önemli olan kaynak kodunda içerik ekleme formunun olup olmadığıdır. Varsa botlar görür, dediğim gibi kaynak kodunda herhangi bir form görmesinler :)
Diğer sayfalarında kaynak kodlarını kontrol etmeden hemen cevap yazdığım için öncelikle özür dilerim şimdi kontrol ettim hepsini ve formlar gözükmüyor üye olmadan bakalım biraz bu şekilde bekliyelim inşallah düzelir.Bir de şimdi konu ekleme formları işte yorum yapma falan onlar için bu güvenlik tedbirini aldım ama giriş formu veya üyelik formu için bir şey yapmam gerekir mi? Oradan başlıklara ve yorumlara müdahale edemezler herhalde. Hatta ben tam olarak hangi formun sorun çıkarttığını da çözdüm galiba içerikleri düzenleme edit formundan yapılıyor herhalde bunlar ama dediğiniz yaptım bakalım bekleyeceğiz bundan sonra