Yıldırım adlı üyeden alıntı

Warez siteler dışında kimse 2 günde 200 hit alamaz. Alsa bile geçicidir.

imamet adlı üyeden alıntı

Hocam işin aslı tabi ki işi doğru yapmak. Fakat bu her zaman geçerli olmuyor. Nasip konusununda etkin olduğunu düşünüyorum. Aynı siteyi iki farklı kişi açar bir tutturamazken biri tutturabiliyor. Tabi bu benim düşüncem.

oguzhan adlı üyeden alıntı

ben ilk üç günde 150-200 arası tekil hit aldım ama sosyal medyayı çok iyi kullandım. bir de paylaştığınız içerikler önemli. ben oyun hilesi paylaşıyorum bir oyuna girip yeni hileler burda www.siteadresi.com diye reklam yapsam yüzlerce insan girer. reklam yapmasını iyi bilin hocam ilk günlerden googledan falan 200 hit gelmez yalan. benim 5-10 indexim anca var googledan 10u geçmiyor gelen hit sizinki gibi.

Saxlorn adlı üyeden alıntı

Yassah olan şeyleri yapmayacaksınız, beklemeyin o kadar hit. İçeriğinizi yazın ve 'Google' amcamıza yaslanın.

Peki arkadaşlar biz her gün 4 adet içerik giriyoruz, sitemizi güncel tutuyoruz. Sosyal medyada paylaşımlarımızı yapıyoruz, bugün imleme sitelerinde hesap açtım daha yapmam gereken bir şey var mı, benim önümde bir engel var mı sizce sitemin tutması için ?

İncelemek, içeriği görmek isteyen olursa site imzamda yer alan site. pikselcanavari.com

Bir de şimdi biri mesaj atmış haftalık 100 liraya günlük 1K hit alır paraya para demezsin diyor. Böyle fırsatçılar da var. Öyle çekilen hitlerin bir işe yaramadığını bilemeyecek kadar da acemi değiliz.