Tema güzel tema, bence full width kullanmalısınız. Diğer türlü fazlasıyla basık oluyor. Bana kalsa seçenek olarak bile sundurmam basık özelliğini.
Arkadaşların dediği gibi renk uyumu bayağı olmamış :)
flat colors dan daha açık ve sade en önemlisi de önemli 2 ana renk belirleyip bunun üzerine kurmak daha mantıklı olabilir.
Açıkcası eğer parayla almışsanız, bu sektörde bundan çok daha profosyonel ve aynı fiyata temalar mevcuttu. Keşke farklı bir seçim yapsaymışsınız.
Arkadaşların dediği gibi renk uyumu bayağı olmamış :)
flat colors dan daha açık ve sade en önemlisi de önemli 2 ana renk belirleyip bunun üzerine kurmak daha mantıklı olabilir.
Açıkcası eğer parayla almışsanız, bu sektörde bundan çok daha profosyonel ve aynı fiyata temalar mevcuttu. Keşke farklı bir seçim yapsaymışsınız.
Renk uyumum inanın dünden beri defalarca farklı renkler deniyorum şuan artık çaresizlikten mor ve pembe üzerine bile gidiyorum fakat göze hitap edecek temaya oturacak hangi iki renk olabileceğine bir türlü onay veremedim kendi içimde :) Teşekkür ederim yorumunuz için o iki rengi aramaya devam bugün yarın bulucam :) Ayrıca öneriniz varsa seve seve dinlerim renk konusundada hocam :)