KingStar adlı üyeden alıntı

Evet kalmıştı ve 7 ay yoktunuz. Birden bire piyasaya çıktınız ve o mesajı adım gibi hatırlıyorum.

Biz bir tescilli bir firmayız haklarımız cartlarımız var ve şikayet konularını kaldırmazsanız hakkınız yasal işlem başlatacağız. Sebeblerini sorduğumuzda yok başka firmadan reseller vardı onlar ne cevap veriyorlarsa müşterilerimize onları söyledik cart curt kaldırmadık bakın konular orada hala işlem bekliyoruz ama gelen giden yok :/ Ben fikirlerimi açık ve kanıtlarıyla 1 sayfa dolusu şikayet konusu yolladım gerisi artık sizde ;)


7 ay piyasada yoktunuz derken konularımızı incelerseniz piyasdan çekilmedik sadece tamamen sunucular kendi altyapımıza taşındı şuanda yatırımları devam eden birçok sunucu ve yazılım var burada gelerek yok şöyle oldu yok böyle oldu diye konuya yazmayın biz verdiğimiz hizmeti gayet iyi biliyoruz.

Güncel olarak bir mağduriyetiniz varsa anindahosting@gmail.com veya 0 850 302 58 42 numaralı telefon hattımızdan yardım alınız fakat ortada bir mağduriyetiniz yoksa gelip burada yaptığımız yatırımları bilmeden yorum atmayınız. Kimsenin kaçtığı göçtüğü yok anlayacağınız yaygara koparmanıza gerek yok.