Yedek işlemleri Cumartesi - Pazar günleri yapılmakta onun haricinde müşterilerimize haftalık yedek almalarını zaten söylüyoruz. Firmamızın aldığı yedekler olasıki durumlar içindir fakat yinede kullancıya yedek verilmektedir.

Son olarak firmamız kapanmamıştır 2013 tarihinde tamamen kendi sunucuları ve özel olarak yazdırmış olduğu yazılımları kullanmaktadır sitemizde müşteriye sunduğumuz birçok olanak birçok firmada yok veya ücretli olarak sunulmaktadır bizim canımızı sıkan burada 2-3 konu ile firmayı tokatçı ilan etmenizdir 3 yıllık kurumsal firmaların siteleri bünyemizde barındırılmaktadır hem registar olarak hemde hosting olarak özel mesajdan aklında soru işareti kalan varsa iletilebilir.

*** olsun bu konu ve birçok konuda 2 - 3 yıllık hizmet alan müşteri neden memnun ve konuya yazıyor ? firmayı kapattık peki bu adamlar kısa süreli tatile mi çıktı :) lütfen birdaha alıntı yapmayınız.

EK;

Hiç bir müşterimizin sorununu çözümsüz bırakmadık bırakmıyoruz bir müşteri yaşadığı sorundan dolayı beni firma aramadı diyebilir mi nadir aramadıklarınız olabilir ama kesin müşteriyi arıyor ve durumdan haberdar ediyoruz iade vererek sorunu çözmüyoruz anlayacağınız.

Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz önce firmayı kapattınız diyorsunuz baktınız olmuyor çözüm yerine iade yapıyorlar diyorsunuz lütfen konuyu uzatmayalım.