Merhaba arkadaşlar, daha önce aktif olarak kullanmış olduğum 4.5 yaşında ki pr 2 kültür ve sanat sitem için sponsor aramaktayım.

Siteye uzun bir süredir içerik girmiyordum. Tekrardan aktif bir şekilde faaliyet göstermek istiyorum. Facebook da 45.000+ aktif fun'ı olan bir kültür sanat sitesidir. Aynı zamanda twitter da da 2.200+ üyesi bulunmaktadır. (Bir çok oyuncu ve sanatçı takip etmektedir.)

Ücretli temaları şuan çalışmadığım için kullanamıyorum, ücretsiz temalarda da ilgimi çeken yada aktiflik için işe yarayacak tema mevcut değil.

Portal, magazin tarzında yada haber teması tarzında tema satışı yapan arkadaşlarla sitede banner yada backlink olacak şekilde yada her ikisi da olacak şekilde çalışabileceğim en azından işe girdiğimde temasının parasını ödeyip satın alacağım bir sponsor tema aramaktayım. Sosyal medya hesaplarından da belirleyeceğiniz reklamları paylaşacağım.

Bu şartları kabul edecek kişiler pm atarsa sevinirim. Eklemek istediği yada sormak istediği bir şey olursa özelden görüşebiliriz. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.