bugün 5 girebileceğimi düşünüyorum hallederim ben
Ek Olarak: ama botlar makalelerin özgün olduğunu fark edecekse neden beni bot site durumuna düşürsün ?
Ek Olarak: ama botlar makalelerin özgün olduğunu fark edecekse neden beni bot site durumuna düşürsün ?
Botlar özgün olduğunu elbette fark edecektir ama siteyi güncelleme aralığınız düzenli olmazsa bunlar olumsuz etkileyecektir yani siteniz 2 yıl boyunca düzenli içerik girerseniz hergün ama 2 yıl sonra bırakırsanız bir anda google sitenizi hergün yine aynı saatte gelip kontrol edecektir ama 1 hafta sonra artık burası ölmüş diyip ziyaret sıklığını değiştirecektir. Siz ayda 1 kere gelip 30 makale atayım 1 ay idare etsin derseniz botlar gelir 30 makaleyi inceler tamam der sisteme kaydeder bugün üstte tutar yarın üstte tutar ertesi gün sitede yenilik yok, yenilik olan güncel sitelerin yazılarını üste çekeyim diye düşünür. Bunu yapmak yerine haftada 1 yazı girip toplamda ayda 4-5 yazı girmek bana göre daha yararlı.
Blogunuzun bir takipçisi olsam ayda 1 gün içerik giren siteyi örneğin aklıma bir daha gelmez girip kontrol etmek, ama düzenli giren yeri düzenli takip ederim.