-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Arkadaşlar bilgisayarıma bu virüs bulaştı ve dosyaları , resimleri şifreledi şimdi de 500- 1000 USD istiyor . Vermezsem böyle kalacak galiba . Fidye virüsü yani .
Bu şifreleri açmanın bir yolu yokmudur örneğin txt belgesini açıyorum japonca mı çince mi garip şeyler çıkıyor . Resimler açılmıyor videolar açılmıyor .
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu virusun kitlediği dosyaları açmanın bir yolu bir çok kişi bu konuda aynı sıkıntıyı çekti şükür bana bişey olmadı zaten direk bütün dosyaları bir şeyden önce yedeğe alıyorum genelde bunun çözümü yok elinizde kuantum bilgisayarda olmadığına göre virusu silin büyük ihtimalle gizleniyordur pcnize temiz bi format atın, artık o dosyaları geri getiremezsiniz , adamların size o parayı verdikten sonra vereceği malum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşınızın maili'ne de turkcell'den mail mi geldi. Bizim tüm müşterilerde aynı sorun var. Antivirüs (Kaspersky) kurun taratın muhtemelen düzelecektir.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Eğer virüsün varolan en yeni sürümü bulaştıysa çözümü oldukça zordur.
Eğer sistem geri yükleme noktanızı silmeyen versiyonuysa söyleyin çözümü anlatayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Computer Engineering
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HKırşan Sistemi geri almayı denediniz mi benim de tanıdığıma bulaşmıştı araştırdığımda sistemi geri alarak dosyalarını kurtardıklarını söylüyorlardı doğru mu bilmiyorum denemedim.
A good friend would give you the shirt off his back.