-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba herkese. Size danışmak istediğim şeyler var.
Ben şu anda Java programlama kitabı aldım ve hızlı bir şekilde ilerliyorum ama ne yapacağımı bilmeden ilerliyorum diyebilirim. Android programcılığa geçiş yapmak için ne derece java bilmeliyim ? inciğini cinciğini bilmek lazım mıdır ?
Bunun yanında web programcılığınada ilgi duyuyorum ve bu alandada kendimi geliştirmek istiyorum java'nın bu platformda bana bir faydası olur mu veya başka hangi dilleri bilmeliyim bunun üstüne?
Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Java nın web programlamaya bi faydası olacağını sanmıyorum. Bi de android için java SE bilmen gerekiyor yanı giriş seviyesinde java galiba. Ama bu sana kalmış javayı ne kadar iyi bilirsen android için o kadar profesyonel uygulamalar yapabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sethrakian adlı üyeden alıntı
elektrik elektronik öğrencisiyim yazılım tecrübem C ile baya var diyebilirim. Bu arada yorum için teşekkürler makalenizi okuyorum şimdi.
C, prosedurel bir dildir.. OOP yaklaşımlı dil ile aralarında yaklaşım olarak çok fark vardır.
Bir arkadaş abi tavsiyesi, tecrübe konusunda, bayağı tecrübe ile kasıtın nedir bilmiyorum ama ilerde iş için mülakata girdiğinde bu tür cümleler teknik bir kişi karşısında kullanmaktan kaçınmalısın ;)
Web, Android vs.. Java ile yazamayacağın platform ve ortam yoktur.. hepsi için bir çözüm yada framework'ü bulunmaktadır ve oldukça zengindir..
Lakin tavsiyem, oop yaklaşımını öğrenmenden yanadır.. Gerisi teferruat, basitce ve zamanla öğrenilir.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
c# ve java bildiğini söyleyip, nasıl oop'yi çözemedim diyorsun..
bunlar yüksek seviye oop dillerdir :)
Aslında bilmiyorsun sadece kullanıyorsun, okudukların kadar ve alaylı öğrenmenin sonucu bu.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)