Kakarotto adlı üyeden alıntı

:eek:

Hmm, reklam parası fazla olmalı bu durumda. Gerçi pek fazla reklam yok sitede. Adsense cömert davranıyor sanırım WMAracı'na. Ama satılmadığı iyi olmuş. Birden fazla ses çıksaydı yönetimde site bozulurdu.

Peki şu kadarını da söyleyin bari, reklam parası 100K'nın üzerinde mi? :D
Ekşisözlük'ün kurucusu onun birkaç yıl önce 80-100bin arasında kazandığını söylemişti. Oranın hiti buraya göre fazla sanırım. Yani eğer 100k üzerinde kazanıyorsa burası gerçekten tebrik etmek lazım.

Ha son bir şey, eski para ile mi 3.5milyon lira? Eğer öyleyse 35 sakız parası yapıyor, hemen çıkartıp vereyim. :)


Ekşi sözlük 100k dan çok daha fazla kazanıyor, ortalama rakamı şimdi hatırlamıyorum ama 100k dan fazlaydı. 200k+ dolar falan olabilir, böyle bir rakam medyada haber de olmuştu. Burayla orayı kıyaslayamazsın, çok farklı kulvarlar aşırı farklı hitler aşırı farklı ziyaretçi seviyesi vs.

Ben söyleyeyim reklam geliri 100k'nın üzerinde değil buranın. 350 bin lira %10 hisse için veren de belirli şartlarla bunu sunmuştur. Büyük ihtimalle kabul edilmeme nedeni budur. Yoksa sadece gelirden pay alırım otururum aşağı deselerdi o %10 teklif geri çevrilmezdi :)

Ayrıca forumu satmak demek bizi satmak demek, sizce bize 3.5 milyon lira reva mı ? Bence çok daha fazlasını hakediyoruz :D

Ek Olarak:

ahmetumutuslu adlı üyeden alıntı

Kafamda deli sorular oluştu :) Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış :D


1 hafta takip edin şimdi Psycho'nun mesajından sonra 100 tane webmaster forumu açılacak 100 tane webmaster araçları sitesi vs. :D :D