lostyazilim
tr.link

Kanal Tedavisi Hakkında

25 Mesajlar 2.724 Okunma
acebozum
tr.link

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

cıkarıp yerini güzelce oyuyor, sonrasında tüpler yerleştirip dolduyu yeniden yapıyor yani ortalama 30 dakikalık bir işlem :)

Korkmaya gerek yok diyorsunuz yani. Tamamdır teşekkürler :)

wmaraci
reklam

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)
Dişlerimde eskiden tel olan biri olarak bu konuda aranızda en tecrübeli isim galiba benim. Defalarca kanal tedavisi ve dolgu işlemi geçirdim.

Korkulacak birşey açıkcası yok. İsmi sadece biraz ürkütücü. İğneyi vurup küçük iğnelerle sinirleri alıyorlar. Tamamen sinirler alındığında içini su ile yıkayıp dolgu yapıyor. Olay bu.

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)

Sueda adlı üyeden alıntı

Dişlerimde eskiden tel olan biri olarak bu konuda aranızda en tecrübeli isim galiba benim. Defalarca kanal tedavisi ve dolgu işlemi geçirdim.

Korkulacak birşey açıkcası yok. İsmi sadece biraz ürkütücü. İğneyi vurup küçük iğnelerle sinirleri alıyorlar. Tamamen sinirler alındığında içini su ile yıkayıp dolgu yapıyor. Olay bu.

Sinirleri aldı zaten bende arasına ilaç koyup geçici dolgu yaptı. Şimdi gittiğimde geçici dolguyu çıkarıp normal dolgu yapacak. Bu işlem sırasında herhangi bir acı/aürı hisseder miyim? Bu işlem kaç dakika sürer ?

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

Batarya adlı üyeden alıntı

Sinirleri aldı zaten bende arasına ilaç koyup geçici dolgu yaptı. Şimdi gittiğimde geçici dolguyu çıkarıp normal dolgu yapacak. Bu işlem sırasında herhangi bir acı/aürı hisseder miyim? Bu işlem kaç dakika sürer ?

Yok hissetmezsin. Böyle çengele benzeyen bir şey var masanın üzerinde. Onla dişini kontrol eder genelde. Onla hiçbir ağrı hissetmeden kazıyarak çıkarttı benimkisini. Geçici dolgu olduğundan diğer dolgu gibi sağlam değil.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)

Sueda adlı üyeden alıntı

Yok hissetmezsin. Böyle çengele benzeyen bir şey var masanın üzerinde. Onla dişini kontrol eder genelde. Onla hiçbir ağrı hissetmeden kazıyarak çıkarttı benimkisini. Geçici dolgu olduğundan diğer dolgu gibi sağlam değil.

Tamamdır teşekkürler. :)

Ek Olarak: Yarın dişçiye gideceğim. Olan biteni konu altına yazarım :)

Ek Olarak: Bu gün dişçiye gittim , dolgum zaten düşmüş . Hemen normal dolguyu yapıp yolladı. Şu an için bir sıkıntı yok dişim ağırmıyor fakat yeni ypaıldığı için biraz rahatsız ediyor çok hafif sızlama var. Dolguyu sadece 3dk da yaptı bitti.

Korkmaya gerek yokmuş. Kahrolsun dentafobi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al