lostyazilim
tr.link

Facebook Sorunum

5 Mesajlar 589 Okunma
lstbozum
tr.link

VolkanYildiz VolkanYildiz www.volkanyıldız.net Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 723 / 141
  • Ticaret 30, (%100)
Merhaba arkadaşlar, size yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum. Bu sorun 4-5 gün önce başladı, soruna gelirsek facebooktaki ana sayfalar, sayfalar, grupların haber kaynağı çökmüş durumda fotoğrafları & videoları görüntüleyemiyorum.

Gruplarda gönderi gelmesi gerekirken hiç bir şey gelmiyor, otomatik sayfayı yenilemeye çalışıyor.

Haber kaynağımda hiç bir tane arkadaş paylaşımı, beğendiğim bir sayfanın paylaşımı veya grup paylaşımları gösterilmiyor haber kaynağım tamamen reklam dolu.

Virüs falan olmadığına eminim daha yeni güncellemiştim bilgisayarımı diğer tüm siteler sorunsuz çalışıyor.

Facebooka 3-4 gün önce bu sorunu bildirdim hâlâ bir cevap veya düzeltme yok.

Hataya dair bir kaç fotoğrafı sizinle paylaşayım;

Haber kaynağım:

Gruplar sayfam:

Fotoğraf & Video popup olarak açmam:

Unutmadan söyleyeyim dedim; bir fotoğrafa yorum yapıyorum, başkası yorum yapınca bildirim geliyor açıyorum fakat beyaz sayfa geliyor.

Diyeceğim şudur ki, facebooktan zevk alamamaya başladım üyesi olduğum grupların gönderilerini, beğendiğim sayfaların gönderilerini görememeye başladım. Daha önce bu deneyimi yaşamış biri yardım ederse çok sevinirim.

wmaraci
reklam

Route666 Route666 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 20 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı başlığı bende açacaktım hocam, ilk defa böyle bir şey yaşadım. Fake hesabımda yaşadım allahtan. Eğer facebook ile ilgili bir eklenti kullandıysanız ondan olabilir. Çünkü ben bu sorunu yaşamadan 15-20 dakika önce gelen arkadaş isteklerini otomatik kabul eden bir chrome eklentisi kullandım. Ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Siz buna benzer bir şey kullandınız mı peki?

• Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 723 / 141
  • Ticaret 30, (%100)

Route666 adlı üyeden alıntı

Aynı başlığı bende açacaktım hocam, ilk defa böyle bir şey yaşadım. Fake hesabımda yaşadım allahtan. Eğer facebook ile ilgili bir eklenti kullandıysanız ondan olabilir. Çünkü ben bu sorunu yaşamadan 15-20 dakika önce gelen arkadaş isteklerini otomatik kabul eden bir chrome eklentisi kullandım. Ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Siz buna benzer bir şey kullandınız mı peki?

Hayır hocam hiç bir eklenti vb. şeyler kullanmadım orjinal hesabımda oldu bir de benim çok sinir bozucu bir şey facebooka başvurmuştum hâlâ bir cevap alamadım.

Route666 Route666 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 20 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

VolkanYLDZ adlı üyeden alıntı

Hayır hocam hiç bir eklenti vb. şeyler kullanmadım orjinal hesabımda oldu bir de benim çok sinir bozucu bir şey facebooka başvurmuştum hâlâ bir cevap alamadım.

Geçmiş olsun o zaman hocam. Ben de senelerdir facebook kullanıyorum ilk defa böyle bir şeye denk geldim, en azından fake hesap. Bir kaç platformda da daha bu sorunla ilgili başlıklar gördüm. Profil ayarları ile ilgilimi diye kurcalıyorum şuan. Bir sonuca varırsam size de iletirim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 723 / 141
  • Ticaret 30, (%100)

Route666 adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun o zaman hocam. Ben de senelerdir facebook kullanıyorum ilk defa böyle bir şeye denk geldim, en azından fake hesap. Bir kaç platformda da daha bu sorunla ilgili başlıklar gördüm. Profil ayarları ile ilgilimi diye kurcalıyorum şuan. Bir sonuca varırsam size de iletirim.

Umarım olumlu bir sonuç alırsınız çok kötü bir şey, bol şans dilerim.

Ek Olarak: Şuan sorun kendi kendine düzeldi bugün facebook'a girdiğimde sağda sohbet yoktu düzelmiştir dedim f5 çektim gerçektende düzeldi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al