Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 20 gün önce Cocteyl reklam firması ile çalışmaya başladım
reklamları 1 k splash 5 tl 1 k banner tık 50 tl 1 k splash 3 tl idi yanlış hatırlamıyorsam neyse reklamlarımı yerleştirdim ve control için kendileri ile iletişime geçtim reklam yerleşiminizde hiç bir sıkıntı yoktur hitlerimi ve tıklamaları kontrol ettirdim çok iyi hiç bir sorun yok denildi bana
web sitemin 130 k + sayfa görüntüleme hiti var ortalama ve günlük cocteyl reklam a %1 gibi bir tıklama oluyor ortalama buda günlük kazancım 50 60 tl gibi bir rakam oluyordu ben yinede bir aksilik olmasın diye tekrar herşeyi kontrol ettirdim hiç bir sıkıntı yok beyefendi gayet güzel ve temiz dendi. ödemelerinizde de sıkıntı olmaz merak etmeyin biz başka firmalar gibi değiliz dendi :)
3 4 gün önce habersiz sitemi askıya almışlar benden google analize okuma izni vermemi sitediler verdim ve 3 4 gün kadar kontrol ettiler hiç bir sıkıntı bulamayınca dedikleri şey şu oldu Bize yansıyan hit ile cocteyl reklam panelindeki hit bir birini tutmuyor. ne gariptirki panelleri kendi panelleri ve ayrıca aynı ipten tıklamayı saymıyor bütün detayları düşünmüş uygulamışlar ama gerekçeleri panellerinin yanlış saydığı yönünde .
Şimdi bana 20 gün için 1 k tıklama olduğunu dayattılar google analizden tespit etmişler :) 2200 TL min üzerine yattılar. Arkadaşlar isteyenler için skypeden konuşma delilleri kazançlarımın delillerini ss lerini atabilirim ben daha fazla kirlilik olmasın diye atmadım.
ayrıca bakınız *** da da konusu mevcut ve şikayetleri oradan da okuyabilirsiniz. 10 larca kişi şikayetde bulunmuş ve konu sahibinin üyeliği de durdurulmuş durumda.
ayda 3 5 kuruş kazanan ufak sitelerinkini yatırıyorlar büyük hitli sitelere bahane uyduruyorlar.
siz siz olun arkadaşlar bunlar gibi sahtekarlar ile zamanınızı kaybetmeyiniz.