YouTube'a özel açılıp başarıyı yakalayan forum var.
Google Forumu, webmaster forumu'nun biraz daha küçük hali olur işte. Ama Google servisleri konusunda kendinizi uzman seviyesinde görüyorsanız hiç durmayın. Portal (veya blog) + forum iyi olur.
Otomobil, oyun (birkaç oyun türü) gibi daha spesifik bir alanda kendinizi yetkin görüyorsanız bence daha isabetli bir tercih olur. Mesela goley ile ilgili bir forum var. Oyunlarla ilgili hiç ilgim olmadığı halde o forumu görünce merak ettim. Gerçekten çok hızlı büyüyor.
Google Forumu, webmaster forumu'nun biraz daha küçük hali olur işte. Ama Google servisleri konusunda kendinizi uzman seviyesinde görüyorsanız hiç durmayın. Portal (veya blog) + forum iyi olur.
Otomobil, oyun (birkaç oyun türü) gibi daha spesifik bir alanda kendinizi yetkin görüyorsanız bence daha isabetli bir tercih olur. Mesela goley ile ilgili bir forum var. Oyunlarla ilgili hiç ilgim olmadığı halde o forumu görünce merak ettim. Gerçekten çok hızlı büyüyor.
Aynen hocam webmaster forumunun küçüğü oluyor. Çok uzman sayılmam ama yine de yorum yapacak kadar bilgim var diyebilirim. Aslında bu fikre yazdığım makalelerden sonra kapıldım. Yeni açacağımız blog için makale biriktiriyordum. Yazdığım makaleler hep bu yönde : YouTube , Adsense , Android :) Ben de iyi bir ekiple bu işi yürütebiliriz diye düşündüm. Otomobil , oyun gibi alanlara ilgim var fakat sadece ilgi hocam. Bir forum açacak kadar maalesef bilgim yok. Bu arada goleyi de inceleyeceğim. Neler yapıyorlar diye.
Google Forum ile ilgili olarak kendi açtığım bir forum var benim tamamen Google servislerine yönelik ve günlük ortalama 400 450 kişi giriyor foruma ancak pek fazla ilgi veremiyorum yinede çok iyi gidiyor diyebilirim. Bir ay kadar oldu tam aktif olalı normal de 2,5 aylık domain ama 2 milyona kadar düştü tamamen herşey elle yazılan ancak paylaşımlarada yer verilen bir forum olmasına rağmen isim bakımından'da direk jenerik ve com uzantısı Google'ye ait olan NET uzantısını kullanıyorum.
Hocam şöyle yorumlar beni sevindiriyor gerçekten. Sitenizi pm atabilirseniz memnun olurum , hatta yardımcı da olmak isterim :)