netbozum
wmaraci reklam

Php yardım istiyorum.

12 Mesajlar 1.512 Okunma
Toplam 12 mesaj ve 1.512 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

esernet1 esernet1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 23 / 33
  • Ticaret 6, (%100)
daha bugün buna benzer bir yardım istemiştim büyük bir proje yapıyorum kafam bunaldı sonra akşama doğru birden :) kendime geldim veritabanı tavsiye ederim oylamayı yapan üyelerin ismine ihtiyacın var birde stun ac saat diye daha sonrasında kafa patlattığım şu fonksiyonu çalıştır if else ile kontrolünü yap tamamdır

bu kontrol kaç gün sonra if else göstersin göstermesin kodu

burdaki olay saati saniyeye çevirir yani düz sayı olur bu şekildede büyük küçük olayına girebilirsin bunuda veritabanına koyduğun zaman millet ne yaparsa yapsın oy veremez

$tiklanansaat = '21.00.00';

$tiklanansaat2 = date('H.i.s', time() + 60*60-3590); // burası senin kaç gün ayarlayacaksan ayar yerin sondaki 3590 saçma oldu biraz ama olsun :D 60 saniye 1 dakika 60*60 1 saat yapar yani 3600 saniye *24 eklersen sonuna 1 gün olur sana kalmıs hayırlı ugurlu olsun

$ilksaatstr=strtotime($tiklanansaat);

$sonsaatstr=strtotime($tiklanansaat2);//aynı şekilde saatleride strtotime liyoırum

$fark=$sonsaatstr-$ilksaatstr;//sondan ilki çıkarıyom direk bize saniyeyi verecek

echo $fark ;

if($fark >= '3600'){
echo 'tamam tıkla';

}else{

echo 'olmadı hocam';

}

takıldığın yer olursa kodları gönder entegre edeyim

wmaraci
reklam

• Üyelik 13.03.2025
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)

esernet1 adlı üyeden alıntı

daha bugün buna benzer bir yardım istemiştim büyük bir proje yapıyorum kafam bunaldı sonra akşama doğru birden :) kendime geldim veritabanı tavsiye ederim oylamayı yapan üyelerin ismine ihtiyacın var birde stun ac saat diye daha sonrasında kafa patlattığım şu fonksiyonu çalıştır if else ile kontrolünü yap tamamdır

bu kontrol kaç gün sonra if else göstersin göstermesin kodu

burdaki olay saati saniyeye çevirir yani düz sayı olur bu şekildede büyük küçük olayına girebilirsin bunuda veritabanına koyduğun zaman millet ne yaparsa yapsın oy veremez

$tiklanansaat = '21.00.00';

$tiklanansaat2 = date('H.i.s', time() + 60*60-3590); // burası senin kaç gün ayarlayacaksan ayar yerin sondaki 3590 saçma oldu biraz ama olsun :D 60 saniye 1 dakika 60*60 1 saat yapar yani 3600 saniye *24 eklersen sonuna 1 gün olur sana kalmıs hayırlı ugurlu olsun

$ilksaatstr=strtotime($tiklanansaat);

$sonsaatstr=strtotime($tiklanansaat2);//aynı şekilde saatleride strtotime liyoırum

$fark=$sonsaatstr-$ilksaatstr;//sondan ilki çıkarıyom direk bize saniyeyi verecek

echo $fark ;

if($fark >= '3600'){
echo 'tamam tıkla';

}else{

echo 'olmadı hocam';

}

takıldığın yer olursa kodları gönder entegre edeyim

hocam üyelik sistemli olsa dediğiniz doğru ( kazan.xpaylas.net sitemi kodlarken ip den sürekli referans kasmamaları için buna benzer bir yöntem kullanmıştım. ip den fazla kayıtı engellemiştim. giriş yapılıyor fakat ref sayılmıyordu ) fakat üyelik sistemi yok. free steam key scripti bildiğiniz. fakat referans linkinize aynı ağdan aynı pc den tekrar tıklayamıyorsunuz. siteye ilk girince 1 adet ref link veriyor format atmadığınız sürece değişmiyor bu link. modem reset chrome sil tekrar kur tarayıcıları sil kur proxy programları proxy siteleri hiçbiri etki etmiyor neyi alıyor kullanıyor bilmiyorum. fakat internet ağımla ilgili bişeyi kullanıyor galiba çünkü masaüstünden linke 1 kere tıkladığımda laptoptan da yapamıyorum 24 saat uyarısı veriyor. laptopta aynı ağda.

benzer bir site örnek olarak : www.free-gg.com

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al