24 yaşında yaptırdığın dövmeyi 50 yaşında da taşıyabilmelisin. Buna göre bir karar vermen daha doğru olacaktır. Bende de 3 dövme var ve hepsi farklı fontlarla yazılmış bazı cümlelerin baş harflerınden oluşmuş kısaltma kodlar ve hepsi bana ve çoğu kişiye göre gayet iyi duruyor. Fikir istemişsin biri hadis vermiş biri cami demiş. Bunların hepsini bende araştırdım. Peygamber efendimiz doğru bulmamış ancak abdest noktasında sıkıntı çıkmıyor. Dövme yaptırınca sana tuhaf sorular gelecektir, cumaya gidince tip tip bakacaklardır ama sen de onlara tip tip bakmayı ve iplememeyi bileceksin. Eğer bunları beceremeyen takıntılı biriysen şimdiden vazgeç. Çünkü dövme bir çeşit dışa vurumdur. Duygularını dövmelerinle anlatabilirsin. Geri kafalı insanlara takılma, geç.

Ha bu arada unutmadan; yaptır veya yaptırma demiyorum ama insan belli bir zamandan sonra bu tarz şeylerden sıkılıyor. Gerçi kendine yakıştığını düşündüğün zaman sıkıntı olmuyor ama yine de silmek felan baya masraflı. 100 liraya yapıyorsun 3 bin liraya siliyorlar bilgin olsun.

Son olarak asıl soruna gelelim. Dediğim gibi sana göre çok anlamlı sözlerin baş harflerini farklı bir fontla yazdırabilirsin istediğin yere veya şu an benim avatarımda olan maserati logosu çok iyi bence :)