darkthepro adlı üyeden alıntı

msi candır fakat arkadaşın isteğine bağlı :D yoksa ölümüne msi

ben msi daha çok seviyorum :D msi en iyi donanımları kullanıyor bide tasarımlarınıda seviyorum yurt dışında monster notebook de herkes suratına bakar :D orası ayrı

arkadaş mühendislik için bakıyormuş :D msi en iyisi , hele iş istasyonları ovv :D bence her şeye yönelik olcaksa msi gaming, yok diğer tarza yönelikse msi iş istasyonu, yok oda olmaz derseniz apple alabilirsiniz

emrebasgan adlı üyeden alıntı

lenovo markada genel olarak ekran sorun oluyor. 1. bilgisayarım lenovoydu ekran kartının çipi yandı garanti kapsamında bir üst modelini para ödemeden sıfır olarak geri verdiler (garanti bitimine 1 ay kala). O verdikleri bilgisayarda da ekrandan sorun yaşadım dolayısıyla garantiye gönderdim. onu da yapmadılar ve onun da bir üstünü verdiler para almadan. Ve şu an o bilgisayarda da ekran sorunu oluştu. Ekran belli bir yerde temassızlık yapıyor. Bu sebeple ekrana beyaz görüntü geliyor. Ama şunu da belirtmek isterim. Makale yazarlığı yaptığımdan bir laptop daha almam gerekti. Bu seçimi de lenovodan yaptım :)

garanti nasıl öyle uzun sürdü diyenler için:
aldığım yerden fatura almayı unutmuştuk. Elde bir fatura olmadığı için her aldığım bilgisayarda garanti yeniden başladı. Bu bilgisayarın da hala 9 ayı var. Normal değişimlerde garanti kaldığı yerden devam eder fakat benim faturam olmadığı için garantim hiç başlamıyor :D Lenovo almazsan dell al. MSI sorun çıkarsın kaldır çöpe at. Servisi öyle berbat ki..

Biri diyor msi biri diyor lenovo. TEŞEKKÜRLER KAFAMI KARIŞTIRDINIZ :D
Kapsamlı araştırma yapmak lazım.