Arkadaşlar ingilizce ve Almanca site projelerine başlamak üzereyim ama kafamda bazı sorular var. Tecrübeli arkadaşlar aşağıdaki hususlarda bana bilgi yardımında bulunursa çok memnun olurum.

* Natro'da hosting'im var bu sorun olur mu? (Türkiye merkezli olduğu için soruyorum). Google sıralamalarını, yurt dışı kaynaklı ziyaretçilerde site hızını ne kadar etkiler?

* Sağlık ve dekorasyon alanında düşünüyorum. Diyelim bir yazıda şu... marka kremde şu kimyasallar olduğu için bunun yerine size şu.... marka krem vb her neyse vs yi tavsiye ederiz gibi bir yazı da bu ülkeler bana hukuki problem oluşturur mu? Bu tür yazılarda dikkat etmem gereken bir husus var mı?

* Google'ın yeni bir uygulaması başladı ya hani yurtdışı sitelerde bu adsense gösterimi için bu site bilgileriniz vs topluyor kabul ediyor musunuz diye bir yazı mı ne konuluyor. Çok araştırmadığım için bu tür cümleler kullanıyorum. Bu artık bir zorunluluk mu? Eğer öyleyse bunun için bir eklenti veya yapmam gereken birşey var mı?

* Ziyaretçi çekebilmek adına Amerika ve Almanya arama motoru sıralamaların da Bing'de ve Yahoo'da yükselmek için çaba harcamalı mıyım? Yoksa google fazlasıyla yeter mi dersiniz!

* Sonuç ta bu ülkelerde site rekabeti daha yüksek olacaktır düşüncesindeyim. Arama motoru sıralamaların da yükselebilmek için kullanmamı tavsiye edebileceğiniz ilave bir sosyal medya sitesi veya yöntem varsa paylaşabilir misiniz?

Aklıma öncelikle gelen sorular bunlar, ilave gelirse daha da sorabilirim