cthax adlı üyeden alıntı

Hocam almanca dekorasyon siteleri yapıyorlar genellikle para kazanmak için

BKD adlı üyeden alıntı

1) Hostingin Almanya için çok problem oluşturmaz çünkü birbirine yakın yerler. Ama İngilizce siteler için her yerden insanlar geleceği için(Kanada, ABD, Avustralya, İngiltere, Hindistan vs.) hız problemi az da olsa olabilir..............

Reacher adlı üyeden alıntı

çok zor ingilizce dilinde seo.sosyal medyadan hit çekersiniz genellikle böyle yapıyorlar.Stumbleupon ve pinterest en iyi sosyal medya aracı.Hosting sıkıntısı olmaz isterseniz Türkiye ' de barınsın bir sıkıntı olmaz.Benim alexa sıralamam bile TR idi fakat ingilizceydi sitem

İlginiz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler benim için altın değerinde.

Elimde ayda 1,5M sayfa görüntüleme alan site var ama ayda 1000TL ancak kazanıyor. Artık bu durum canımı çok sıktı. Emeğin karşılığı değil bu. Başka bir resim sitem var, Türkçe ama dün almanya'dan 2 tıka 5 TL verdi. Amerika ve almanya vb ülkeler için Ortalamada 1 TL gibi bir bir TBM'si var. Bunu görünce artık Türkçe siteye yeter dedim.

Aklıma gelmişken bir soru daha sormak istiyorum. İngilizce siteler için ülke seçimini amerika olarak düşünüyorum. Farklı bir öneri verebilecek olan var mı acaba?